My Kind Of Candy!!

God morgen!
Eller, for meg er egentlig det ikke så god morgen helt enda, jeg ER så morragretten i dag atte hjelp! 
I går, før min søster og jeg badet i deilig sol her hjemme, var vi på helsehuset og fikk tatt oss noen vaksiner som må til, før vi skal dra på ferie.
Jeg hadde ikke tatt noen vaksiner siden ungdomskolen og måtte derfor oppdateres på alt, pluss ta hepatitt vaksine. Stikket i armen gikk fint, resten av dagen i går gikk fint, litt støl i armen der jeg fikk både stivkrampe og alt mulig ant greier, men forsatt ved godt mot og god form!

MEN så… I morges, før fuglene feis, våknet jeg i feberaktig sus og vanvittige smerter i begge armene! Skjønte ingenting og bare “hva F***?”
Så kom jeg jo på at det var dette hu dama som satt vaksinen sa kunne skje og seff måtte det bli sånn med meg! Så nå har jeg sittet våken og drukket kaffi, prøvd å tenke hapy thoughts og der kommer dagens innlegg inn! 

De fleste som kjenner meg og en del av dere faste lesere har fått med seg at jeg ikke kan spise en del ting. Mer spesifikt så spiser jeg ikke melk, egg, gluten eller soya.
I tillegg pga litt andre helseplager som jeg har spiser jeg veldig sunt, rent og uten for mye tilsetningsstoffer, da det gjør ting verre for meg. Så jeg pleier å kalle det at jeg er påtvunget sunn =P hehe

MEN noe godt unner jeg meg, og jeg tenkte å dele med dere hva det er jeg som oftest tyr til når jeg er fysen på noe ant enn bare frukt og bær som godis!

Disse her barene er freaking amazing! Spesielt den som heter Caffe mocha- det er brownies med kaffesmak liksom! Pekan og ingefær troner også høyt som favoritter så de fikk også bli med på bildet. Det her er jo egentlig ikke snop da, det er rawfood barer, som smaker som snop. Så de er sunne da, men så dyre at jeg kjøper dem og spiser dem som snop! 

Jeg drikker ikke noe særlig mye brus, men jeg er veldig gla i drikke med smak! Så enten spriter jeg opp litt isvann med frukt eller bær, eller så drikker jeg te.
Både varm og kald te er namme namm og favorittene mine er Clipper teene. De har masse gode smaker og så er ingrediensene rene og gode, samt at det er fairtrade.
Innafor! 

MEN så ikke dere tror at jeg er DEN sunnhetsfreaken, HER mine venner, er min store svakhet! Sjokolade….
Her er utvalget jeg hamstret med meg fra Sverige før jeg flyttet fra Halden. Den hvite og den som er alternativ til melkesjokolade var nye for meg og jeg ble ganske så happy når jeg fant disse! De tre andre er ganske mørke, men utrolig gode og jeg kunne spist en hel plate om gangen hvis det ikke hadde vært for prisen.
Den gjør at man rasjonerer. Veldig. Her hjemme i Norge tror jeg prisen ligger på fra 40,- alt etter hvor du kjøper dem. og for 100g så er det en stiv pris.

Om høsten og vinteren når regn og høst stormer ruver, så pleier jeg å bruke kakao smør og kakao masse og lage min egen sjokolade… mmmm!! 

Her lages det marsipan og pistasjipan kuler, de dyppes i hjemmelaget sjokolade og dyppes i bringebærkakedryss =D

Hjemmelaget Bounty sjokolade og pistasjipankuler med bringebær! 

Nå kjente jeg at jeg ble i mye bedre humør! Hehehe, sjokolade altså! Det er virkelig noe av det beste som fins, er dere ikke enig?

Hva er deres favoritt godis da?!

-Charlie

__________________________________________________
#skjønnhet #snop #godteri #godis #sjokolade #raw #rawfood 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg