Summertimes

Hei mine venner!! 
Har dere det bra?! Hvordan er sommeren deres så langt?

Forrige uke var vi virkelig heldige og fikk noen skikkelige sommerdager, med nydelig vær og god stemning! 
Derfor har det blitt noen dager med opphold fra meg. Jeg har nytt solen og samvær med firbeinte, venner og familie og på mandag dro jeg over til Hamar for å besøke min beste venninne og sitte på med henne over fjellet og hjem igjen her til Bergen. Så da tenkte jeg å dere et lite bilde dryss fra Snapchat de siste dagene før det blir litt beauty innlegg nå inn mot helgen.

*Bildedryss*


Først ble det litt kos i solen med både firbeinte, venner og familie. 

Så ble det å fly til Hamar for å så ta turen tilbake til Bergen i bil.

Bare for å gjøre turen litt mer innholdsrik tok vi en overnatting på Furulund Pensjonat før vi kjørte videre til Bergen.

Her overnattet vi også i oktober i fjor, da vi tok turen fra Bergen til Hamar. Det var skikkelig leirskole feeling, med hver vår enkeltseng, brettspill og koselige omgivelser.

Så ble vi sultne og fant ut at det var lurt å kjøpe engangsgrill og pølser. Men vi hadde ikke noe redskaper og da gikk Karina til skogs og fant oss hver vår pinne til å grille pølser med. Vann til å slukke grillen med hadde vi også glemt, så da måtte vi gå noen hundre meter ned til et vann, fylle på min tomme iste flaske og hennes colaboks for å få vann til å slukke med! Hehehehe

Nå er vi begge vel hjemme igjen og hvis du vil se mer bilder og video fra turen vår, så får du bare legge meg til på Snapchat- Rockstarcharlie, så får du se!

I morra blir det litt skjønnhetsrelatert stoff her igjen, så da er det bare å tune inn igjen da! 🙂

Klemmer i fleng!
-Charlie

#Livet #Snapchat #Skjønnhet #Sommer

2 kommentarer

Siste innlegg