Virgin Mojito

God morgen! 

Hva er vel bedre enn å starte dagen med friske nye produkter?
Som atpåtil lukter helt fantastisk friskt og sommerlig?

The Body Shop lanserte denne uken en helt ny limited edition serie, Virgin Mojito- og siden Mojito er min favoritt drink så måtte jeg ta turen innom The Body Shop på Vestkanten og snope litt!

Jeg kjøpte meg likegreit denne flotte isbitbøtten som var fylt med produktene fra serien. Oppi der var alle produktene i serien, utenom Body Sorbeten, så den kjøpte jeg utenom.

SE SÅ LEKKER!!! Prisen på denne er 699,- og det er fantastisk value for money fordi produktene som er oppi koster til sammen 774,- 
Dermed sparer du 75,- OG får isbøtten med gratis!! DET er vinn vinn! =D 

Slik ser det ut når du åpner denne herlige pakken.

Og her er alt som er oppi:
Body Butter- et mykt og deilig bodybutter som er spekket med fuktighet og hele 7 Community Fairtrade ingredienser.
Body Scrub- en lett kroppskrubb beriket med Community Fair Trade honning for å tilføre naturlig fuktighet. OG så inneholder den 100% biologisk nedbrytbare skrubbekorn!
Shower Gel- med denne friske Shower Gelen får du den ultimate sommerfølelsen! Den renser huden skånsomt med sin såpefrie formel og lukter superdigg.
Body Splash- dette er en ny, innovativ duftformulering inspirert av karibiske rytmer, spennende eller? Den lukter like friskt og godt som resten av serien og blir prikken over i’en for å få den deilige duften fra denne serien til å vare. I tillegg er den formulert slik at den kan brukes i solen!
Bath Lily- denne svampen er til for å gi deg en god vask, lett eksfoliering av huden mens du dusjer OG når du bruker denne med din dusj gel, så bruker du myyye mindre produkt! 

Serien ser bare friskere enn friskest ut og lukter heeeeeelt fantastisk! Det må rett og slett bare oppleves! 

 

Sammen med Body Sorbeten, ble serien komplett og alt samlet ser slik ut.
Virgin Mojito Body Sorbet 149,- Body Scrub 198,-  Body Butter 189,-  Shower Gel 89,-  Body Splash 259,-

Du får tak i produktene både på nett og i alle butikker- så løp innom nærmeste The Body Shop og kjenn på denne deilige nyheten!!

Ha en forfriskende morgen alle sammen <3

-Charlie

 

#Skjønnhet #nyheter #TheBodyShop #VirginMojito #kroppspleie

9 kommentarer
  1. Får sjokk over prisene til the body shop. produktene derifra er jo knall, og jeg liker dem veldig, men er noe med det å ha penger til slik. Du får kose deg med nye produkter.
   klem.<3

  2. Godt å høre at den lukter godt 😀 Jeg må nok innom å lukte på den å forhåpentligvis kjøpe med meg noe selv 😀 Eneste jeg er litt redd for er at den skal lukte for søtt eller for mye godteri.. Hehe..

  3. Mjiaow: Ja jeg syns den var helt fantastisk lukt på! To av søstrene mine også, de kjøpte hver sin sorbet og bodybutter og de er helt i ekstase over lukten! =P
   Jeg syns ikke den er for søt, heller mer syrlig. Gleder meg til å høre hva du syns om den!

   Stor klem! =D

  4. Høres digg ut 😀 Skal på sørlandssenteret idag så da får jeg lukta på den 😀 Skal legge igjen en kommentar med resultatet ;P
   Klem tilbake 😀

  5. Da har jeg fått med meg en liten body butter hjem.. Å den lukter godt, men syns den er veldig intens å ha på :O Så den blir nok ikke brukt så ofte desverre.. :O

  6. Mjiaow: åh, det var synd! Det er jo slik at vi alle har forskjellig naturlig hudlukt og ikke alle lukter passer alle hudtyper.. du får bruke den til hender og føtter hvis den blir for sterk til resten av kroppen, så du får brukt den opp ihvertfall 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg