Cream Delight

God morgen og god mandag!

I dag våknet jeg uhyre tidlig, av meg selv, før vekkerklokken.. Hva skjer med det liksom? Haha, men det gjorde jo at jeg fikk litt god tid nå på morrakvisten til å jobbe litt.
Det er mandag og på mandager er det omale dag her på bloggen, så i dag vil jeg vise dere noen lekre og gode neglelakker! 

Cuccio, er et merke jeg for bare noen måneder siden ble kjent med, og har rukket å bli veldig glad i lakkene fra dette merket.
Det er utrolig god pigmentering, fin konsistens til å påføre lakkene med, penselen fordeler produktet lett og fint på neglene og så tørker de raskt!

Her kan dere se samlingen jeg har rukket å få meg hittill- de lyse nude fargene er fra kolleksjonen Amore Collection og de var rett og slett helt nydelige på!

Jeg syns ofte at lyse lakker er vanskelig å få både dekkende og jevn, så jeg var veldig spent på å prøve denne fargen her, som er en kremet hvit.

Her har jeg først påført ett lag og så påført et nytt lag når det første hadde tørket. Da ble det helt jevnt og full dekk på lakken og jeg syns resultatet ble riktig så delikat! 

Denne fargen heter Mystery in Milan
Lakkene kan du få hos Nordic Glaze og akkurat nå er Amore Collection lakkene på salg til kun 49,- (ordinær 99,-) 

Har dere prøvd noen av lakkene fra Cuccio før? 

Vi snakkes senere loves <3

-Charlie

#Skjønnhet #Negler #Neglelakk #Neglefin #Cuccio #NordicGlaze

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg