Sommer Fresh

God morgen!! 

Min indre klokke er virkelig på bærtur om dagen! Tror det må være reisenerver, fordi jeg driver å våkner både 4, 5 og 6 om morran (står opp først etter 7 da men)
Nå er vi enda en dag nærmere avreise til Thailand, kofferten skal pakkes og jeg har lagt frem alt av klær jeg skal ha med meg. 

Som skjønnhetsblogger, er det nesten selvskrevent at jeg kommer til å ha med meg en del skjønnhetsprodukter! Sminken har jeg allerede planlagt og det kan du lese om HER. Men så var det hvilke kroppsprodukter jeg skulle ta med meg.. Jeg lurte på om jeg skulle ta med meg Mango, Pink Grapefruit eller Coconut serien, da alle er friske, sommerlige og dødsgode!

Men så lanserte The Body Shop en ny serie, som jeg nevnte for dere i forrige uke, og jeg sier bare flytt dere Mango og Pink Grapefruit- her kommer Virgin Mojito!
Oh lord den er så god da, frisk, litt søt, litt syrlig og til meg er det akkurat perfekt. Så denne blir definitivt med i kofferten min på turen!

I går skinte solen som bare det og da benyttet jeg annledningen og brukte den nye isbøtten min og lagde meg en Virgin Mojito til å drikke OG så hadde jeg Virgin Mojito på meg =P hehehe – en liten fotoseanse i solen er ikke feil! Selv om naboene virkelig må lure på hva jeg styrer med, hahaha

Så hvis du fikk lyst å gjøre som meg, lukte deilig friskt av lime og mynte i sommer, så finner du alle produktene både i nettbutikk og hos din nærmeste The Body Shop butikk! 

Nå skal jeg hive meg rundt og ordne med et par last minute ting før avreise, kjøpe mer solkrem, handle litt på apoteket, pakke ferdig… 

Hva skal dere i dag da mine kjære?! 

Lots of love 

-Charlie

#Skjønnhet #TheBodyShop #VirginMojito #Produkter #Sommer

6 kommentarer
  1. thailand, wow, du må ha en super god tur. Jeg selv for også veldig reise nerver når jeg vet jeg skal dra noe sted, så står alltid opp tidelig selv da. Men god tur kjære deg, Kos deg masse.
   klem. <3

  2. hallusination: Ja det er helt utrolig å være her! Reisen gikk faktisk overraskende greit, og nå er dag to straks over! Eller den er vel teknisk sett over fordi klokka er 0100 her nå, men jeg har ikke lagt meg helt enda 😛

   Håper du har en nydelig kveld <3
   Klem

  3. Tracey: Heisann! Både og! Jeg ELSKER The Body Shop, har jobbet der og handler masse der hele tiden, men får også enkelte produkter sponset, og da skriver jeg det i toppen av innlegget når jeg introduserer produktene 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg