On My Way

God formiddag! 
Akkurat nå sitter jeg på Oslo Lufthavn, med kribling i magen og nerver på topp, fordi jeg skal i dag reise til Thailand!!!

Jeg er ikke spesielt glad i å fly, men turen fra Bergen til Oslo gikk jo bra, så da gjør sikkert denne turen på 11 timer bra også…
Wish me luck! Så blogges vi fra paradis ♡

Xoxo
Charlie

7 kommentarer
  1. goooooood tur,✈️✈️😀
   e bare bittelittegranne misunnelig 😭😭😭😭😭😭
   Husk å kjøp masse fint til oss da 😘

  2. Jeg har ikke vært i Phuket, men kan gi deg litt tips for det 🙂
   Kvinner kan ikke ha nærkontakt med munker. Skal du gi noe til en munk så legg det heller fra deg så han kan plukke det opp igjen. Menn kan ha nærkontakt med dem. Man kan tenke ca norske priser for mat. 100 kr for en pizza = 100 bath for en pizza. Spis der de lokale spiser. Der er det oftest best mat. Spiser du på et sted med lite gjester er det større sjanse for å bli syk. Ikke gi penger til uteliggere. Om noen sier til deg at noe er stengt, så er det ikke sikkert det er sant, men at de vil du skal bruke penger på noe annet i stedet som de foreslår. (skjedde mye i Bangkok, men vet ikke hvordan de er i Phuket) Skal du kjøpe alkohol på et senter, så skal det gjøres på ettermidagen, i motsetning til Norge. Ikke ta noen på hodet, det er uhøffelig. det samme med å peke med foten. Aldri snakk stygt om kongen. Det kan faktisk få deg i fengsel. Ikke ha penger i baklomma, du skal ikke “sitte på kongen”. De fleste varer på gatene kan man prute ned til halv pris og kanskje mer, men tenk litt på at noen kroner forksjell for deg, kanskje er mye for dem. Vær høffelig. Det er viktig for thailendere å “ikke miste ansikt” og vise sinne offentlig. Alle taxier har påbudt å ha taxtameter, men mange bruker det ikke. Om de har det, så pass på at de ikke har en høy startpris. (jeg husker ikke hva de skulle starte på) og om du blir enig om en pris så kom til enighet før dere begynner å kjøre. Det jeg kom på i farta. Bli kjent med lokalbefolkningen. De er et herlig folkeslag. Jeg har egentlig flest tips som passer for Bangkok. Bare si i fra om du lurer på noe!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg