GIVEAWAY!!!!

//Samarbeid med Rå Organics Skincare

På en helt vanlig tirsdag midt i august, så syns jeg det passet med å gjøre noe litt koselig- er dere ikke enig at det passer fint?!

Tidligere i år fikk jeg nemlig prøve noen helt fantastiske produkter fra merket Rå Organics Skincare, utenom ansiktsmasken som jeg forsatt har litt igjen av, så er hver eneste dråpe av hvert produkt brukt opp og huden og håret min elsket virkelig disse produktene! 

Men det var ikke bare for deres gode praktiske egenskaper, at disse produktene falt i smak, det var også på grunn av verdiene bak selve produktene og merkevaren.
Som mange av dere vet, liker jeg det best når produktene er naturlig, gjerne økologisk, med lokale ingredienser og selvsagt- ikke testet på dyr!
Rå organics skincare går innom alle disse kriteriene og da blir jeg så glad, og når produktene at på til er fabelaktig gode så er det stormende suksess i min bok!
Hvis du vil vite enda mer om produktene kan du lese litt mer om det her =)


Denne skrubben er forresten noe av det mest fantastiske jeg har prøvd EVER!! Just sayin…

Derfor ble jeg enda gladere, da de tok kontakt med meg igjen og ville at jeg skulle dele en helt super giveaway med dere, mine fantastisk lesere!!
Det er nemlig så enkelt som at hvis du går inn på instagram og følger @råorganicskincaresandvika@råorganicskincaregjøvik eller @råorganicskincare 
(eller bare gjerne alle tre fordi det øker vinnersjansnene) 
Så er du med i trekningen av produkter til en verdi av 3000,-
JA, du leste riktig TRE TUSEN KRONER, det er ganske mye deilige produkter det!!

Jeg har gjort det veldig enkelt for dere, det er nemlig direkte link til de respektive instagramkontoene i navnene over her, så bare klikk dere inn, follow, follow og follow – så er dere med i trekningen!
It’s as simple as that! 

Vinneren blir kåret tirsdag 1. september,- blir det deg?!

Vi tytes senere my loves <3 
-Charlie

*Følg meg gjerne på Facebook og Instagram*

_________________________________________________________________________

#Giveaway #RåOrganicsSkincare #Konkurranse #Instagram #skjønnhet

18 kommentarer

Siste innlegg