Jeg er …

God søndag vakringer!
Hvordan er formen etter helgen? Har du vært ute på sprell eller hatt en rolig innehelg?
Jeg har vært barnevakt for lillebror og en kamerat av han siden i går, så jeg var tidlig oppe og lagde frokost til gutta før jeg satt meg ned med en kopp kaffi for å oppdatere meg på dagens medier. Der kom jeg innpå bloggen til Ida Wulff med et innlegg med masse gøye setninger om henne. I samme innlegget skrev hun at hvis det var noen med blogg som leste det innlegget, så utfordret hun til å svare på de samme setningene hun hadde svart på!

Sååe- da tenkte jeg å gjøre nettopp det! 

*Enjoy*

I vennegjengen er jeg: hun snille -Som flyr til andre siden av landet, for å sitte på i bilen når bestevenninnen skal kjøre bilen over fjellet..
Hun som står klar med saks og fargekam når det gikk skeis med hjemmefargen og kjøkkensaksen..
Hun som kjører bil, buss eller tog så langt som det trengs, når det trengs og som alltid er tilgjengelig på telefonen for en prat! 

På date er jeg: et stort spørsmålstegn. Hvordan funker dette dating greiene egentlig?! 

I familien er jeg:  igjen den snille og så er jeg den som lager maten (mest fordi da vet jeg hva som er i den, i og med at jeg ikke kan spise gluten, melk, egg eller soya. Men bortsett fra hos mamma, mamma er god og fixer alt! <3) 

På jobb er jeg: min egen sjef på den ene jobben, noe som gjør meg ekstremt produktiv og hardtarbeidende, men oooogså litt for flink til å utsette enkelte oppgaver, typ sånne som krever at man scanner kvitteringer inn på dataen for å arkivere i 10 år…
På jobber der jeg er ansatt av andre, så er jeg veldig pliktoppfyllende og hardtarbeidende, ambisiøs og alltid blid! 🙂 

På skolen er jeg: heldigvis ikke å finne lenger, siden jeg var ferdig der for 3 år siden! 

På toget er jeg: utkoblet fra verden rundt meg og innkoblet i enten utsikten eller en bok med musikk på ørene, eller i en serie på paden!

I telefonen er jeg: mye lysere i tonefallet enn jeg er til vanlig -spesielt hvis jeg snakker med arbeidsgivere/kunder/selgere/diverse andre som jeg ikke kjenner personlig.. 

På melding er jeg: den som uttrykker mer med emojis enn tekst!  

På Tinder er jeg: ikke så ofte.. men hvis jeg kjeder meg så er det jo fint tidsfordriv å swipe litt, spesielt om det skulle dukke opp en bra match! (hvis det hadde gått an, ville det vært en uskyldig engel emoji etter denne setningen her)

På Facebook er jeg: den som poster mer statuser med oppdateringer av bloggen enn noe annet. Hva jeg spiser til frokost, tenker på eller gjør på er ikke interessant verken for meg å skrive eller for andre å lese om! (derimot får man se nok av dette på my storyen min på snapchat i stede, høhø, -tok nettopp et bilde av frokosten min og la ut der =P )

Om morgenen er jeg: trøtt… og nødt til å ha i meg frokost omtrent idet minuttet jeg kommer meg opp av sengen! Og så må jeg ha kaffi til!  

På fest er jeg: hun som kommer for sent fordi hun har sminket og stasjet alle rundt seg og derfor såvidt rukket å ordne seg sjøl..
Noe som resulterer i at nye fjes på festen som spør hva jeg jobber som og jeg svarer “jeg er makeupartist” alltid ser på meg og svarer “hm! interessant, du ser ikke ut som det i det hele tatt!”
– nei… men alle vennene mine ser ut som at jeg er det…

På naschpiel er jeg: aldri med… rett og slett fordi jeg sovner lenge før det er på tide med nasch…

På byen er jeg: alltid å finne på dansegulvet!

På møter er jeg: tidlig ute, kledd ordentlig og uansett hva møtet gjelder så er jeg alltid litt nervøs for ett eller annet. 

Hjemme alene er jeg: kledd i comfy clothes, med null sminke og håret samlet i en dott.

I diskusjoner er jeg: den som lytter.. jeg er sjeldent aktiv i en diskusjon selv, jeg syns det er mest interessant å observere andre som diskuterer, få med meg begge sider av saken det gjelder og så være med på konklusjonen av diskusjonen med perspektivet fra begge sider..
Kanskje jeg burde ha blitt sånn meklingperson istede for makeupartist og blogger?

Når jeg pynter meg: er jeg ekstremt ubesluttsom! Kjole eller skjørt? Shorts eller bukse? Eller tights? Hmmm… blå eyeliner eller grønn? Lilla eller blå maskara? Rød lepper? eller oransje, eller kanskje lilla er best i dag? …. at jeg noensinne kommer meg utav døren liksom?!

Som overnattingsgjest er jeg: sjelden å se egentlig.. jeg liker best å være den som varter opp andre og blir så fortumlet når andre skal stelle i stand noe for meg.. omså det bare er at jeg får en ferdig oppredd seng for å sove i. I tillegg så har så mange needs i matveien at jeg føler meg veldig til bry når andre blir “utsatt” for å måtte ta hensyn til mat allergiene mine ved frokostbordet dagen etter..

På eksamen er jeg: den som er sist ferdig og med størst krampe i armen etterpå
– eller først ferdig fordi jeg ikke skjønte en dritt av hva oppgavene gikk ut på og dermed måtte hoppe over halvparten av dem..
sistnevnte gjelder da forøvrig når det var matte eksamen… 

Bak rattet er jeg: syngende! Musikken på full guffe så jeg (og evt noen stakkars passasjerer) ikke hører stemmen min, hehe.. 

På stranda er jeg: hun som aldri går lengre ut i sjøen enn at vannet rekker til brystet (vannskrekk) ….


… og trygt oppe av vannet igjen er jeg hun som gjør yoga i sanden -fordi det faktisk er helt fantastisk digg!

Hvis du også har blogg og har skrevet et lignende innlegg, så send meg gjerne link! Og hvis du har blogg, men ikke skrevet et sånt innlegg enda- DO IT! =) 

Nå kan dere forresten glede dere masse til uken som kommer! Det blir nemlig sminkevideoer med how to, litt produkt nytt og noen supre skjønnhetstips å finne her på bloggen, så stay tuned!

Vi snakkes senere i dag venner <3

-Charlie

*Følg meg gjerne på Facebook og Instagram*

_________________________________________________________________________

#Funfacts #Livet #Skjønnhet 

2 kommentarer
    1. Haha faktisk noe av det mer morsomme jeg har sett her inne. Som gutt kan jeg ikke akuratt påstå jeg finner alt så veldig spennende…og jeg føler for deg på det date-greiene. Kanskje det er derfor jeg aldri har vært på date selv? Hehe

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg