Kiss French – Wear Italian

//Produktene er sponset

Happy mandag alle sammen!!

Da er ferien offesielt over for de aller fleste i landet, skolene har begynt igjen og rush trafikken er tilbake på veiene..
Men solen skinner og livet smiler, så lenge du smiler til livet! 

Jeg smilte hvertfall stort da jeg kom fra posten i dag, der var det nemlig kommet en ny pakke med en helt utrolig nyhet oppi!
Dere vet hvordan jeg blir når nye produkter lanseres, jah, litt smågal, hehe.

Men dere hør på dette-

Se for deg saftige fikener, sakte modnet under den italienske solen. Innhaler den bittersøte harmonien av de grønne bladene, det melkeaktige saftige kjøttet og de beroligende trefasettene..

Se for deg at du kan dusje med disse duftene, fukte huden med pleiende ingredienser og avlsutte det hele med en dæsj av den deilige friske duften av fiken, løftet opp av friske noter fra drueblad, og krokus. Harmonert med en feminin touch av toskansk rose og varmet med rav og eiketre.

Akkurat nå sitter jeg her og lukter så godt at jeg skulle ønske det var noen hjemme så jeg kunne brifet med de gode duftene, haha!

Ah, men dere, nok snakk- nå skal dere få se de vakre nyhetene som er lansert i dag hos The Body Shop

*Bildedryss*

The Body Shop har redesignet duftserien sin, noen dufter lukterer det samme som før og så har det kommet litt nytt, denne deriblant! 
Dette er en Eu De Toilette, så duften er lett og fin og holder i ca 4-6 timer på huden. Hvis du bygger opp duften med å bruke både dusj, bodylotion/body butter og frisker opp med body misten i samme serie, en gang eller to, vil duften holde hele dagen!
Prisen på denne er 339,- og kan kjøpes i alle The Body Shop Butikker eller i nettbutikken

I tråd med The Body Shops forpliktelser, som er å bruke de fineste naturlige ingrediensene, er fikene håndplukket midt på sommeren, når det saftige kjøttet er på sitt mest modne og aromaen på sitt rikeste- noe som resulterer i en utsøkt fikennote.

Dusj gelèn er som alle andre dusj produkter fra The Body Shop, fri for kjemisk såpe og tilsatt deilig honning, slik at du fukter huden mens du vasker den,
VINN VINN situasjon!
Bodylotionen i denne serien er beriket med deilig sheasmør, er lett i konsistensen og trekker raskt inn i huden. Helt perfekt!
Skulle du behøve mer fuktighet fins der bodybutter i samme serien.
Prisen er 129,- for shower gel og 179,- for bodylotion.

De andre duftene som er lansert kan du se under her, og så vil jeg anbefale dere en tur innom The Body Shop for å kjenne på de herlige duftene! 

Hva syns dere? Ser de ikke utrolig flotte ut? 

Nyt dagen videre dere!!
– Og duh, hvis du er grådi grei, og syns jeg fortjener det seff, så blir jeg veldig glad om du vil nominere bloggen min til årets Beautyblogg <3

Lots of love
-Charlie

 

 

*Følg meg gjerne på Facebook og Instagram*

_________________________________________________________________________

 #Produkter #Omtale #Skjønnhet #TheBodyShop 

2 kommentarer

Siste innlegg