Touch of Happiness

God mandag vakre venner!

Håper dere har hatt en fin start på uken 🙂 
Jeg liker å få så fin start på uken som mulig og derfor har jeg omtale av fine produkter hver mandag!

Denne uken er det en noen deilige produkter fra Rituals som står for tur.
Da jeg var ute og reiste i sommer, plukket jeg med meg en flere produkter fra Rituals på Tax Free’en, både i reisestørrelser og vanlige størrelser.
Jeg var så glad for å kunne kjøpe disse produktene der, fordi det ikke er noen Rituals butikk i Bergen ennå- så hvis du skal ut å fly så anbefaler jeg dere virkelig å stikke snuten innom Rituals hyllen og plukke med dere noen godbiter!

Produktene jeg skal omtale i dag, er fra en smart reisepakke hvor du får 4 produkter i håndbagasje vennlig størrelse, som gir deg alt du trenger til å dusje og smøre deg på kroppen uansett hvor du er.

Pakken inneholder Happy Buddah foaming shower gel sensation 50ml, Fortune Oil caring shower oil 75ml, Fortune Scrub invigorating body scrub 70ml og Touch of Happiness rich moisturising body lotion 70ml. Alt dette betalte jeg 149,- for! 

Jeg valgte denne pakken mest fordi oransje er en av mine favoritt farger og så syns jeg navnene på produktene var så fine, hehe.
De dufter deilig av mandarin og yuzu (som er en slags manarin frukt, bare surere og som er veldig kjent for sin aromatiske duft) og søt appelsin med seder tre.
Dette er skikkelig friske dufter og etter at jeg hadde tatt en dusj med disse, og min søster kom inn på badet etterpå var responsen “mmmmm!! Hva er det du har dusjet med?!”

Foaming gel’en syns jeg er veldig spennende. Første gang jeg prøvde dette var jeg en smule skeptisk til konsistensen, og jeg endte opp med å bruke den som barberskum til bena, men nå ha den grodd på meg! Den er utrolig drøy i bruk, du trenger bare et bittelite pump av den fordi skummet vokser i hånden og da har du mer enn nok til å vaske kroppen med.

Dusj oljen passer perfekt til når man er litt ekstra tørr i huden og passer ypperlig nå som høsten gjør sitt inntog, med den varme duften av seretre og søt appelsin.

Skrubben kommer i en gelekonsistens med medium + grove kuler. Så du med et par skrubbehansker får du en veldig effektiv og god skrubbings av kroppen!
Denne har også duften av Mandarin og Yuzu- utrolig frisk og deilig.

Body Cremen er bare ELSK! Den har en ganske tykk konsistens, men smøres florlett ut på huden og trekker raskt inn og gir kjempemasse fuktighet.
Duften er varm og frisk av søt appelsin og sedertre, uten å være for fremtredende slik at du fint kan bruke parfyme og deo i annen duft etterpå.

Til 149,- så er dette et flott kit til en god god pris og jeg anbefaler det virkelig! De hadde også kit i 3 andre serier, så her gjelder det bare å finne sin favoritt duft!

Om du ble fristet til å teste, men ikke skal innom Tax Free’en så har Rituals egne butikker i Oslo omegn- Fornebu, Sandvika, Aker Brygge, på Douglas i Bogstadveien og hos Steen & Strøm Nedre Slottsgate. Du finner dem også på Kvadrat i Stavanger og på Sandens i Kristiansand. De har egen nettside hvor man kan shoppe fra og ellers fant jeg de også Kicks.no

Har dere prøvd disse produktene før?
Isåfall hva syns dere om de?

Ha en fantastisk dag så lenge fininger ♥
-Charlie 

____________________________________________
#omtale #kroppspleie #skjønnhet #Rituals

8 kommentarer
  1. Ååh, kjøpte en medium sized gavepakke på Rituals i Sandvika for en stund tilbake.. Kjempefornøyd med produktene! Selgeren hadde en situasjon med å ha solgt en tester til en kunde, som ble oppdaget mens jeg var i butikken.. Så når jeg også kom hjem med en tester ble jeg litt skuffet, siden jeg bor 4 timer unna! Men ellers supre produkter, mange fine “serier” med dufter 🙂

  2. Sandra: åå så kjedelig å komme hjem med testeren! Kanskje du sku sendt dem en mail og forklart at du bor langt unna og om de kunne sendt deg ny vare og så få returkonvolutt til å sende tilbake testeren? =) er vel verdt et forsøk?

  3. Har ikke prøvd disse før.
   De høres jo supre ut, å fargen den var også veldig sprek.
   Jeg er så utrolig glad i Oransje fargen, den får meg i godt humør, så jeg tror jammen jeg må prøve denne serien.
   Takk for flott tips 🙂

  4. Monica’s Verden: Så gøy! si ifra om du kommer over dem og får testet en gang =D
   Gøy å høre hva andre syns om produktene jeg digger, hehe!
   Ja oransje er en så flott farge <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg