StarGazer

Hei fininger!! 

Har dere hatt en bra uke sålangt? Jeg sitter nå her med tidenes gangsperr etter en tur opp Stoltzekleiven i går ettermiddag! 
Jeg sitter oppe på kontoret, og så ringte telefonen i ste, og den lå nede, så jeg måtte løpe ned trappen og det var ikke bare bare når lårene er stive som stokker! Haha, det må ha vært litt av et syn, så er glad jeg var alene i huset =P men ennå som jeg sprang, så rakk jeg ikke telefonen.. og det var sjult nummer så fikk ikke ringt tilbake heller. Jaja- nok mas!! 

Dagens makeup er klar! Klassisk liner og røde lepper.

*Bildedryss*

Dere ser meg mye med fletter i håret her på bloggen om dagen, og det er ikke bare fordi jeg syns det er en fin frisyre å gå med.
Det er nemlig et lite triks, for å kure håret dagen lang, samtidig som man ser litt fresh ut på håret!

Det har seg nemlig slik at håret mitt ble en smule tørt etter mye sol og saltvann i sommer, så jeg bruker en fuktgivende hårbalm fra The Body Shop, som jeg kliner godt på med i hele håret før jeg fletter det. Så går jeg med det slik i to dager og så vasker jeg ut balmen. Da får håret masse fuktighet uten at det er synlig at jeg har det fullt av olje dagen lang!

Så om du også har fått litt slitasje på håret etter sommeren, er dette et genialt tiltak! Du kan bruke hvilken som helst fuktgivende hårolje,
og du kan til og med bruke ren kokos olje! (mer om det kommer i et eget innlegg senere)
DER, da fikk jeg sneket inn et lite hårtips i dagens makeuplook også!

Makeupen i dag består av veldig få produkter, det er rett og slett bare mineralpudder på huden, litt farge og glød i kinnene, svart liner og maskara, bryn gel
og så på leppene, derav grunnen til navnet på innlegget, Star Gazer lip liner pen.
– Oh my! Den er så god og er virkelig blitt en favoritt som jeg ikke klarer meg uten!
Det er en lip stain pen, som holder i timesvis på leppene, på bildene her har jeg kun den på,
men den er superfresh å bruke som underlag til en rød eller oransje leppestift.

♥ LOVE THIS!!! ♥

Har du noen lip stains som du syns jeg bør skaffe meg og teste ut?! 

 PSSST! det går forsatt an å nominere dine favoritt blogger til årets Vixen Blogawards, og jeg blir uendelig takknemlig og hæppi om du vil nominere meg!
Bare trykk HER så kommer du til nomineringen

*Følg meg gjerne på Facebook og Instagram*

_________________________________________________________________
#Skjønnhet #DagensMakeup #Hårstyling #Redlips 

9 kommentarer
  1. Hei Charlotte, har du noen erfaringer med å sette på vipper. Kunne tenkt meg å sette på men sliter med sensitive øyne så kunne tenkt meg noe erfaring ang dette før jeg går å betaler mye for noe som kanskje må av med en gang😊

  2. Marita: Heisann! Tenker du på å sette på vippe extension? Jeg har ikke gjort det selv, men de rundt meg som har satt på og som driver med det har kommet med råd. Det jeg vil anbefale utifra det jeg har hørt fra dem, er å gå til en salong/vippestylist med godt omdømme, spørre hvilke produkter de bruker og erfaring fra andre med sensitiv hud/øyne. Det skal være mulig å ta en test vippe, hvor man får satt på et par vipper som man går med i noen dager for å se om man får reaksjon eller ikke.

   Det er desverre slik at noen er for sensitiv til å kunne få satt vippe extensions, da er en løsning å bruke serum som skal få vippene til å vokse, men det kan også oppstå reaksjoner ved bruk av dette!

   Håper det ordner seg for deg, og spør gjerne igjen om det er noe du lurer på! =)

  3. Ayla Svenke: Tusen takk for den fine kommentaren!! =D Ja, liner og røde lepper slår liksom ikke feil 😉 Så enkelt men så effektfull look =)

  4. Skal være forlover i et bryllup så tenkte vippe extension så man Evt slippe rennende mascara😂😛 men sliter også med vanlig mascara i forhold til at øyne begynner å klø m.m. Men får høre litt rundt hva de sier😊 takk for svar😊

  5. Marita, ville tatt en prat med legen for å høre on det er noe allergi tabletter/krem d gikk an å bruke!
   Er veldig sensitiv selv, reagerer på den minste ting, avogtil får eg sånn ekstrem kløe i hud øyne ører ja alt egentlig 😜 og da tar jeg en allergi tablett og etter en liten stund er all kløe vekke 😊
   Little sis deler du litt sånn kur med meg, hehe..

  6. Marita: En god vannfast maskara skal gjøre at du slipper unna rennende øyne, men skjønner at det er mye mer befriende med vippe extensions til en slik dag 😉 Evt så kan du få satt på punktvipper til selve dagen, om du tåler det limet, så har du vipper til dagen og bare tar de av selv på kvelden 🙂 så blir det ingen skade på dine egne vipper! Du får forhøre deg litt med salonger og prøve litt, men som min søster skrev over her, det går også an å snakke med legen om allergi tabletter 🙂 Masse lykke til!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg