Høstens nyheter!

God morgen fininger! 

Mandag er her igjen, og jeg liker jo å starte mandager med å vise dere deilige produkter- så får vi en litt ekstra fin start på uken!
På fredag fikk jeg en pakke i posten, den inneholdt noen av de ferskeste produktene hos The Body Shop denne høsten, og jeg tenkte derfor å vise disse til dere.

//Produktene er sponset,
omtalen er ikke det 😉 

På sminkefronten har de lansert noen utrolig lekre nye Eye Definers, her er 3 av fargene- de har fått en rosa og en turkis også som ser helt FAB ut!!
I tillegg er det kommet noe veldig spennende som er Sorbet Blush. Aldri sett noe lignende før, og konsistensen på denne var utrolig fin. Dere som følger meg på snapchat så meg teste denne ut i går og jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Den kommer i 4 farge nyanser.

Det som er så bra med kajalene fra The Body Shop er at de er beriket med Marula olje, Shea smør og bivoks, noe som er helt særegent da dette er Community Fair Trade ingredienser som både gjør produktet godt for deg, samt at det gir de som produserer og leverer ingrediensene en stabil inntekt og fremtid.  

Sorbet Blushen er også beriket med gode ingredienser fra Community Fair Trade som Aloe Vera og Honning. I tillegg er den tilsatt Rose ekstrakt for en deilig og frisk duft!
Den lukter nydelig og fukter i opptil 12 timer og kan fint brukes på huden både med og uten hudmakeup. 

Til kroppen har det kommet MASSE spennende nytt! 
The Body Shop har lansert Spa og The World, med deilige produkter som er optimal til å koble ut, stresse ned, rense og oppnå lykke.

Her er en av de to 350ml skrubbene som er kommet. Denne er laget meg oljene fra Ximenia treet som er spesielt mykgjørende for huden. 
Skrubbekornene i denne er fine saltkorn.

Kroppskremene er også i 350ml, denne er en lukseriøs souflet aktige kremen er beriket med oljer fra den elegante Camelliablomsten.
Duften er diskret og fin og den fukter utrolig godt!

Monoi er en helt fantastisk olje, denne kan brukes til både hår og kropp og gir nydelig fuktighet og lukter utrolig godt.
Oljen er en høyt verdsatt og hellig blanding av kokosolje og tiareblomster. Et skikkelig vidunder produkt!

På lørdag stakk jeg innom The Body Shop butikken som ligger i nærheten av meg for å sjekke ut resten av produktene, og der var flere godbiter jeg blir nødt å kjøpe meg etterhvert, blant annet en rensende kull og leire kroppsmaske!! 

Prisene på produktene er veldig gode, du får mye for pengene og vil du se mer av utvalget og priser kan du stikke inn på din nærmeste The Body Shop butikk, eller sjekke ut nettsiden HER 

Hva syns dere?! Flere enn meg som ELSKER at det kommer så mye nytt og spennende om høsten? 

Ha en nyydelig dag dere ♥
-Charlie


_______________________________________________________________
#Mandag #Omtale #Produkter #TheBodyShop #SpaOfTheWorld #Skjønnhet

2 kommentarer
    1. Herlig blogg du har:) gøy med nye produkter 🙂 body shop har fine produkter som også dufter så herlig! Titt gjerne innom
      Bloggen min og delta i konkurransen 🙂 ha en fin dag!!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg