Enkelte dager

Flyr bare forbi før du rekker å snu deg! 

Som i dag for eksempel. Jeg sov litt lenge, sto opp klokka ni og lagde min vanlige frokost og så satt jeg meg opp på kontoret for å jobbe litt.
Her ventet en smikk full mailboks med bare masse reklame mail som jeg ikke har giddet å slette den siste måneden.. og da har det visst hopet seg opp gitt…

Så midt i inboksryddingen, ringte min søster og krevde litt kvalitetstid sammen med henne, nevøen min og mamma, så da gikk turen til Åsane og Horisont kjøpesenter.
Der fløy det både timer og penger og da jeg kom hjem i halv sju tiden med litt for mange poser, ble det litt tid til å se gjennom alt jeg hadde kjøpt, dokumentere det på snapchat, haha! og så pakke det vekk i skuffer og skap. 

Etter dette var det bare å hive i seg noe middag og nå sitter jeg her, klokken er kvart på ni og dagen er snart omme! 
Så apropo snapchat- mange av dere følger meg der allerede, noe jeg syns er utrolig koselig!! 
Og på dager som dette hvor tid flyr av sted og jeg ikke rekker å sette meg ned med et spesifikt tema, makeuplook eller video å dele med dere- så skjer det mye rart innpå den her my storyen min. Derfor, hvis du føler for å få updates når som helst på døgnet, så får du gjerne slå følge og legge meg til på snapchat.
Der får du et innblikk i mitt private liv, alt mulig rart jeg finner på å gjøre, men også selvsagt masse skjønnhetsrelatert innhold. 

Derfor sier jeg bare legg meg til som venn på snapchat,
så skal vi ha det gøy! ♥

Vi snappes ♥
-Charlie

_____________________________
#LetsBeFriend #Snapchat #Skjønnhet 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg