Unngå å bli deppa i høst!

Jeg hørte på radioen tidligere i dag, at Ramona og Siggen kommenterte at på vg.no i dag står det en artikkel om hvordan man unngår høst depresjon og hva du skal gjøre for å forebygge dette. Men så var dette innlegget kun tilgjenelig via vg+ og da ble de skikkelig skuffa over å ikke få lese de gode tipsene.

Vel, jeg kan ikke gjengi hva som står i det innlegget da jeg ikke har vg+, men jeg kan godt komme med et par gode tips for å ihvertfall holde humøret og godfølelsen oppe iløpet av høsten og vinteren som kommer!


 • Unn deg noe godt!
  – Være seg god mat, god drikke, gode velværeprodukter, eller bare all of the above!

 

 • Sett av en dag, en gang i blant, til degtid!
  – Dette er din dag, her skal du gjøre bare gode ting for deg selv. Enten du vil ta et avslappende bad, med deilige hjemmespa produkter og en god bok, eller om det er å sitte i godkroken, se serier og slappe av, det er opp til deg. Men ta deg tid til å gjøre noe som du bare får goodfeeling av!

 • Gå på turer!
  – Det er faktisk utrolig deilig, både når høstsolen skinner, men selv også om regnet plasker ned. Det er pesielt godt hvis det plasker ned og når du da kommer inn igjen og tar av deg de våte klærne, hopper i dusjen og kan smøre deg inn med deilige kremer etterpå, det føles rett og slett som toppen av luksus! 

 • Gå på standup!
  – Hva er vel bedre for å få opp humøret, enn å sitte i et par timer og bare le non stop?! 
 • Ikke mulighet til å gå på standup? Fortvil ikke- Gå på Youtube!
  – Det fins uhorvelige mengder morsomme videoer på youtube, både av standup show, katter eller folk som tryner! Whatever floats your boat…
 • Bruk farger!
  – Enten du kler deg i farger, sminker deg med farger eller har noen friske farger i interiøret ditt, så vil noen fine freshe farger definitivt gi deg en oppløft og et bedre humør.

 • Vær med barn og/eller dyr! (forutsett at du faktisk liker barn og dyr)
  – Barn og dyr gjør noe med oss, barna snakker så fritt, leker så godt og bringer latter og glede. Dyrene tilbyr varme og gjerne litt kos, og ofte gjør dyr mye morsomme ting som vi kan le av.

 • Vær med vennene dine!
  – Inviter til en deilig høstmiddag, lag hjemmelaget konfekt, ha filmkveld eller hjemmespakveld! Det er så mye som er koselig å gjøre inne på høsten, så hvorfor ikke dele dette med de du er mest glad i å være sammen med?

 • Spis sjokolade!
  Sjokolade inneholder gode antioksidanter, utløser endorfiner (som igjen gjør deg lykkeligere) og ikke minst- smaker det jo superdigg!! 
  Need I say more?

Hva er ditt beste tips for å holde humøret oppe når mørketiden kommer?

Ønsker dere en lys og lystig høsttid! ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

___________________________________
#Tips #skjønnhet #høst #lykke #glede

6 kommentarer

Siste innlegg