Makeup Lesson \ Brow Fix -del1

Hellu hellu!!

Da er det endelig på tide med en ny makeuplesson!
Jeg har tidligere hatt en makeuplesson på øyemakeup og hudmakeup, så i dag tar jeg for meg bryn.
Det vil bli to deler av bryn lesson, rett og slett fordi det fins så mange forskjellige gode måter å forme og fylle i bryn på, så i dag tar jeg for meg 3 forskjellige teknikker og så vil dere få noen fler i neste makeup lesson.Først ut er bryns blyant. Her bruker jeg Brow Definer 03 fra The Body Shop, man kan også bruke en skrå kost for å duse ut blyanten, og i tillegg er det lurt å ha en børste til å gre gjennom brynet med.

1. Først starter jeg med å tegne i små strøk i underkant av brynet. Dette er for å fylle i der som det mangler fylde og for å få en fin linje på brynet. 
Her er det også viktig å ikke begynne helt fremme i brynet, for å unngå for hard linje helt fremst.
2. Deretter grer jeg gjennom brynet for å fordele fargen.

3. Over til halen, her grer jeg først hårene nedover for å finne den naturlige høyden på brynet. 
4. Så tegner jeg fra høyden og utover i halen med blyanten.

5. Igjen, over med børsten for å fordele fargen og for å gre hårene i riktig form.

6. Avslutningsvis går jeg over med en brynsgel for å forsikre om at hårene holder seg på plass hele dagen! 

Det som er viktig når man bruker en brynsblyant, er å være lett på hånden og ikke tegne på for hardt. Det skal jo tross alt se ut som hår og ikke en påtegnet strek når du er ferdig! 

Neste ut i dag er bryns skygge. Her har jeg kittet fra Glo Minerals sammen med en skråbørste fra The Body Shop.

1. Her bruker jeg litt samme teknikk som med blyant, start litt bak i brynet og påfør skygge fra underkant og opp mot høyden av brynet.
2. Gre deretter håret i halen nedover

3. Og fyll i fra høyden og ned i halen.

4. Deretter med restene på kosten, gå frem og fyll  i fronten av brynet, samt i overkant av brynet om du skylle trenge ekstra fylde der. 
5. Avslutt med brynsgel, enten blank eller med lett farge.

Når man bruker brynsskygge er det viktig å finne en farge som ser naturlig ut og som ikke er for varm i fargen. Less is more, så hvis du vil ha naturlig utseende bryn er det bittelitt produkt på om gangen som gjelder. Og såklart en lett hånd i påføringen!

Sist ut i dette innlegget, er farget bryns gel. Her har jeg to forskjellige, en fra Makeup Mekka og en fra Model Co. Førstnevnte er en lett farget gel, så den er fin å bruke alene om du er så heldig å ha rett farge og form på brynene dine og bare vil ha hårene gredd fint på plass, men den er også ypperlig å bruke som avslutning på brynene når du har fylt dem i med som jeg har gjort over her, med blyant eller skygge.
Den andre er en godt farget brynsfarge, med små fibre i seg, for å både gi deg et resultat av fyldigere og mer markerte bryn.

1. Jeg viser dere her den fra Model Co. Her strarter jeg igjen, ikke helt fremme, og grer meg bakover i brynet. 
2. Denne typen brynsprodukt er perfekt for å få den litt bustete bryns effekten. Så jeg grer hårene litt oppover og ut.
3. Helt til slutt bruker jeg det som som er igjen på kosten og grer igjennom fronten av brynet. 

Igjen, anbefaler jeg å avslutte i front, og bare bruke restene som er igjen på børsten, da får du finest fordeling på de fremste hårene.
Hvis du begynner der, er det fort å få alt for mye produkt på kosten, og når brynene er for markerte i front ser man let veldig streng ut, og det vil vi jo ikke?!

Med farget brynsgel er det viktig å passe på mengden, begynn heller med lite produkt og bygg på. Det er fort gjort å få for mye på og da ser vi ut som sinnataggen istede for Cara Delevingne!

 

Håper dere syns denne guiden var grei, skrik ut om det er noe spesielt dere vil se til neste bryn makeup lesson!

Nå er det forresten bare få dager igjen til å nominere dine favorittbloggere til Vixen Blog Awards, og jeg blir så uendelig glad og takknemlig hvis du skulle ville nominere min blogg til årets beautyblogg ♥

Vi snakkes snart my loves!
-Charlie

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

____________________________________________
#skjønnhet #makeuplesson #howto #bryn #guide

6 kommentarer
  1. hei! lurte bare på hvor du kjøpte øyenbrynsgelen fra? den fra model co, finnes det noen norske sider hvor man får kjøpt den? eller hvis du skal bestille fra model co nettsiden hvor mye kommer frakten på osv?

  2. monica: Heisann! Jeg fikk denne i glossybox, og har ikke testet å kjøpe den fra siden deres. Har heller ikke funnet denne på noen norske nettsider enda.
   Men det jeg har funnet ut er at hvis man bestiller på nettsiden deres, http://www.modelcocosmetics.com for over 400,- blir frakten gratis.
   Ellers koster frakten ca 80,-

   Men jeg vet at Loreal har kommet med en tilsvarende gel, men i og med at Loreal tester på dyr så har ikke jeg lyst å kjøpe den selv.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg