Get Ready!

Hallaisen dere! ♥ 

Som de av dere som følger meg på snapchat ser, så trener jeg en del for tiden, og det går mye i turer opp Stoltzekleiven her i Bergen, samt litt leking på Yogamatten hjemme.
Det er litt ekstra intensivt om dagen fordi jeg har vært så dum/lur, alt etter hvordan man ser på det, og meldt med på Stoltzen Opp, som er et løp opp en heftig fjellside her i Bergen. Ifølge nettsiden deres er det faktisk verdens bratteste løp!
Siden jeg har aldri deltatt i noe form for løp før, så dette kan bli veldig spennende (og jæ*** hardt)

Siden trening er sentralt for tiden, tenkte jeg derfor det passet bra å dele med dere noen av mine favoritt treningsfrisyrer!
I tillegg noen kjappe tips i forhold til sminke og trening, PLUSS, en liten ekstra anbefaling som jeg vil at dere skal ta en titt på, nederst i innlegget! 

*Bildedryss*

For noen måneder siden skrev jeg et innlegg om sminke og trening. Her skrev jeg litt om for og imot, samt at jeg av og til bruker litt sminke mens jeg trener, og jeg vil gjerne følge opp det temaet litt. Fordi, det jeg må si jeg har lært meg de siste månedene med trening, er at sminke på huden ikke er nødvendig, og heller ikke noe særlig bra i det hele tatt! 
Hvis ansiktet er fullt av sminke når vi svetter oss igjennom en heftig treningsøkt, som f.eks. det å gå opp Stoltzen er, så får ikke huden puste.
Porene blir tettet og det kan oppstå kviser og irritert hud. Derfor har jeg begynt med å fjerne all hudsminke før jeg går i gang med en slik treningsøkt. 
Jeg som ikke har blitt tildelt en plettfri og fonøyelig hud, må passe på ekstra da jeg er utsatt for både vonde kviser og tørrhet med min teite sensitive hud. 

Min anbefaling til dere er derfor- Fjern sminken FØR trening!
Hvis du ikke har tid eller mulighet før treningen, så fjern den i det minste med en gang du er ferdig å trene..

Som dere kommer til å se i bildene videre nedover her, har jeg ikke sminke på huden, det eneste jeg bruker er litt gel i brynene (fordi de er skikkelig umulikus for tiden)
og leppomade om jeg har tørre lepper. THATS IT!
Jeg syns også det er viktig å poengtere at vi godtar oss selv slik vi er og ser ut, og ikke faller for presset om å se så forbaska bra ut hele tiden.
Jeg er meg, du er deg og det er det vi bør like med hverandre, ikke bare fokusere på å SE flott ut bak en haug med sparkel! 
Såh, det var dagens visdomsord fra meg, hehe.. 

Nuh- over til frisyrene!

3 i 1- flette

Istedenfor å bare ha en vanlig flette, delte jeg opp sideskillen min, flettet to fletter bakover og samlet de til en flette fra midten av bakhodet og ned.
Det gjør frisyren hakket mer spennende.

Med alt håret trekt bakover, så er frisyren veldig praktisk til all type trening.
Og selv om jeg ikke er opptatt av å være så himla stasjet når jeg trener, er det kjekt å gjøre små grep for føle seg litt ektra fresh! Noe som er enkelt ved å bare piffe opp frisyren litt.

Dobbel Pariser

Neste ut er hårkur flettene mine, hehe, når jeg skal kure håret, kliner jeg det inn i en fuktgivende hårolje, fletter i to pariserfletter og går slik i to dager.
(Dette er dag to så derfor ser flettene skikkelig bustete ut =P)

Men foruten å være hårkur frisyre, så er det en fresh, litt barnslig og gøyal frisyre- syns jeg! 

PonyTail

Så har vi klassikeren, nemlig hestehale!  Det er enkelt, greit, fint og noe alle får til.

Men når hestehalen blir for lang, slik som min er begynt å bli, hender det jeg pisker meg sjøl i trynet med håret, ikke akkurat praktisk…
I enkelte treningsformer så er det rett og slett mer praktisk å ha vekk alt håret.

Da er det veldig enkelt og greit å lage en liten ball utav håret i hestehalen, så er det vekk av veien! 

Up in a Bun

Dette er for eksempel den perfekte yoga frisyren, da håret er helt vekk og jeg kan både gjøre øvelser på hodet og på rygg, uten at håret er et issue!

Har dere noen favoritt frisyrer til treningen?

______________________________________

Så over til den ekstra anbefalingen.
Min kjære barndomsvenn Kevin, har utdannet seg som PT og har nettopp lansert en helt fantastisk hjemmeside, med mye bra både for deg som trener hjemme og i studio, samt til deg som er PT selv.
Følg med på PT-KP.no, lik siden hans på facebook og følg kanalen hans på Youtube! It’s Worth it!

________________________________________________

Nå skal jeg i gang med å vaske litt her i huset, før det er ut og opp Stoltzen en siste gang før løpet på lørdag. Wish me luck! ♥

-Charlie

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

2 kommentarer

Siste innlegg