Smakebit

Hei fininger!!

OM jeg er støl i dag? 
Shit asså, i går var det hardt å komme seg opp fjellsiden, og som om ikke det var nok så slo jeg på stortrommen og ble med på Stoltzen Yoga på toppen.
Det var tross alt den 100’de gangen de arrangerte det på toppen der, så da var det jammen på tide jeg ble med for første gang, hehe.

Hittil i dag har jeg nesten bare vært på farten.. var også en tur innom legen i ste, og klarte i sus og dus å gå der ifra uten å betale, FLAUT.. så jeg må dra innom igjen i morra og gjøre opp for meg, haha! Noen flere som har klart å glemme sånt?
Nå skal jeg straks inn til byen, hente startnummeret mitt til Stoltzen Opp på lørdag, herlighet, nå kjenner jeg at jeg gruer meg asså! 
Så tilslutt skal jeg tilbringe litt etterlengtet tid med noen gode venninner resten av kvelden ♥

Fikk forresten en deilig pakke i posten i dag og jeg har laget en varm smokey eye look med produktene, men jeg rekker ikke å se over alle bildene før jeg må dra nå, så slenger ut en liten snik titt, så skal dere få flere bilder i morra, okei? 🙂

Sjekk ut disse fargene da!!! De er så høstlige og fine! 

Vi blogges i morra verdens fineste ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

________________________________
#skjønnhet #sminke #smokeyeye

3 kommentarer
  1. Haha, ja du e ikkje aleine om den,gjor d første gang eg var hos legen uten fredrik, er jo gratis for småfiser som han, så var blitt vant til ikkje å betale, haha, piiinlig!!
   Men duh, bestiller herved dine makeup skills (med de fargene der) til den 30 eller 31 😄😄husker ikkje helt, men d kan vi konme tilbake til 😉

  2. Big sis: Hehehe, ja men då er det lov å glemme litt!
   følte meg veldig dum når eg var ute og kjørte et par timer etterpå, og kom på at eg hadde glemt å betale =P haha

   Jah, men det e greit, bare å bestile meg det! =D (mener du oktober forresten, ekje 31 denne mnd haha)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg