Tame Them Brows

Goood mandag!

Det er tid for litt mandagsomtale, og i dag har jeg en deilig og fantastisk nyhet til dere!
Tidligere har jeg skrevet om bryns gel med farge på, som farger og former brynene slik at de ser fyldig og flott ut. Denne gelen er, såvidt jeg har funnet ut utilgjengelig/vanskelig å få tak i, til det norske markedet…

Men nå dere, NÅ!! Etter litt iherdig leting, har jeg funnet en erstatter til min tidligere bryns favoritt fra ModelCo- La meg introdusere:

Urban Decay Brow Tamer
Flexible Hold Tinted Brow Gel

Denne fantastiske lille saken her, kommer i en fin beholder, med en liten og presis børste, som får perfekt mengde produkt på når du tar den ut.
Jeg er overlykkelig over å ha funnet denne! For ikke bare er den cruilty free og dødsgod, den har fin pris og er VELDIG lett tilgjengelig i Norge. Hurra!!!
Det jeg liker ekstra godt med denne er at det er fleksibelt hold, så brynene blir ikke helt avstivet, det ser forsatt naturlig ut og den gir fantastisk fylde og farge til brynene. Tilgjengelig på Kicks.no for 185,- og om jeg ikke tar helt feil kan den også bestilles til deg via din lokale Kicks butikk.

Så hvordan er den på brynet?

Vel slik ser det “dårlige” brynet mitt ut, uten noenting på. 
Som dere ser har jeg flere partier med lite til ingen hår. Sånn har dette brynet alltid vært og er heldigvis ikke noe selvforskyldt overnapping fra tenårene.
Men irriterende er det uansett at jeg aldri får vokst ut nok hår her. Derfor bruker jeg alltid brynsgel eller annet brynsprodukt for å fikse disse tomhullene.

I dag, kun ved bruk av Urban Decay Brow Tamer i fargen Warm Brown, ser brynet mitt slik ut. I’m in LOVE!! 

Jeg liker å gre dem til så de er litt bustete i front, samtidig som de ligger samlet bakover i halen. Slik ser da begge brynene ut. 

Så med litt foundation, rouge og leppestift på, er min no makeup-makeup på plass! 🙂

Har du et favoritt produkt til brynene? 

Jeg har masse nyheter i sminkesamlingen min om dagen, så det er bare å følge med for updates og bilder og looks og alt og det ♥

Ha en nyyyydelig dag videre fininger!
-Charlie

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg