Golden Flirt

Hey hey!! ♥
Har dere hatt en fin helg og uke sålangt?

Som jeg har skrevet litt om i det siste. deltok jeg på lørdag i mitt aller første løp. Og ikke bare et hvilket som helst løp, neida- et motbakkeløp også kalt verdens bratteste løp! 
Jæddæ.. her kjører vi på når vi først går i gang! Jeg er ihvertfall utrolig stolt og fornøyd og gleder meg til neste års løp allerede! 
Hehe- så stikk inn på Instagramen min og se resultat, bilder og video fra lørdagen. 
Nå som jeg har fått smaken på fjellturer ble det pinadø en tur opp Ulriken i går og hvis været holder blir det StoltzenYoga i morra- tar helt av jo! =P MEeen nok snakk om det, jeg skal vise dere noe nytt! Noe sminkerelatert- er jo helst det dere skal få se her inne hos meg =)

Jeg har prøvd meg gjennom veldig mange røde, oransje, lilla og rosa leppestifter her på bloggen. Men da var det noen som savnet litt variasjon og ville se litt annerledes brune og bronze leppefarger også. Derfor har jeg til denne looken funnet frem en brun, gullbroze aktig farge og paret sammen med en fresh lilla eyeliner! 

*Bildedryss*

 

På øynene har jeg lagt en lys skimmer farge fra midten til innerst på øyelokket, og litt forbi inn mot nesen for å lysne blikket og skape highlight der.
I globalen har jeg brukt en matt brun skygge for å skape dybde og for å løfte blikket. Langs vippelinjen har jeg lagt en lilla kajal, og deretter gått over 
med en lilla øyeskygge for å feste kajalen. Til slutt maskara både oppe og nede!


Hud: Urban Decay
Weightless Complete Coverage Concealer warm light og DMKC Pro-set Loose Powder Light. 
Kinn: B H Cosmetics Sculpt & Glow contour kit
Øyne:
The Body Shop Colourcrush Eyecolour 360- Gold Rosemance, 215- Coconuts About You og 405- Blueberry Nigh sammen med Eye Definer Purple.
Nilens Jord Extension Mascara og på bryn ModelCo More Brows.
Lepper:
The Body Shop Colourcrush Lipcolour 305- Golden Flirt

 

Det var først litt uvant å ha på en brun leppestift, men det ser jo egentlig ganske fint ut, er dere ikke enig? Dette er jo en farge jeg egentlig ikke ville valgt til meg selv, men etter å ha gått med den på hele dagen så kjente jeg at den grodde på meg! 

Hva syns du?! Kunne du brukt denne fargen selv?

Nå skal jeg snart gå i gang med å gjøre klart til månedens favoritter video, som kommer nå som september måned straks er over!
Gleder meg masse til å vise dere favorittene fra september for det ble masse nytt og fint.

Snakkes senere my loves ♥
-Charlie

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


 

 

#Skjønnhet #Sminke #DagensMakup

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg