Sparkles

God lørdag fineste ♥
Og FOR en lørdag, solen skinner, det er omtrent ikke en sky på himmelen og snart skal jeg avgårde til Kvamskogen med familien.
Pappa har nemlig kjøpt seg campingvogn, og vi skal avgårde for å se på campingplassen hvor vognen skal stå. Det som er ekstra koselig er at der vi har fått plass, det er der vi hadde campingvogn da vi var små, og hadde våre første år med ski på beina så dette kommer til å bli bra nostalgisk. For ikke å glemme at ski og snowboard sesongen i år er reddet! Hehe!

Men nå er jo ikke dette en blogg om ski og sport, det er en skjønnhetsblogg, så i dag har jeg lakket neglene med en herlig lakk, med masse deilig glitter!

*Bildedryss*

Dagens lakk er fra Makeupstore og heter Nina shimmer. 
Visste du forresten at hvis du sliter med svake negler som knekker og sprekker så er det å bruke en glitterlakk faktisk helt supert!? 
Glitterlakker er nemlig såpass kraftig, om det blir rett ord å bruke, at neglene dine får et ekstra godt lag og dermed vil de ikke knekke like lett når du har på glitter lakk! Så hvis du sliter med dette, kjøp inn masse lekre lakker med nydelig glitter, så får du også muligheten til å ha lengre og fine sparkling negler!


Mens jeg satt på kontoret og lakket neglene så skinte sola inn vinduet og traff neglene, og lakken skinte helt nydelig! Jeg fikk ikke til å fange det like godt på kamera som det ser ut i virkeligheten, men oh my så lekkert det var! 

Nå skal jeg pakke tursekken og gjøre meg klar for et døgn i min tante og onkel sin vogn, for de står også på samme camingplass som vi fra neste helg skal stå på.
Gleder meg masse! 

Hva skal dere bruke helgen til?

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

_____________________________________________________________
#skjønnhet #negler #dagensnegler #neglefin #makeupstore 

10 kommentarer

Siste innlegg