It’s That Time Again…

Dette er vel den tiden de aller fleste makeup artister gleder seg til hvert år! Tiden for å være ekstra kreativ, tiden hvor vi finner frem spesialeffekter, blod og gørr.
Jeg snakker selvsagt om Halloween! Jeg kjenner det kribler i fingrene etter å leke litt med sminken så i dag, en uke før selve dagen, ville jeg starte med å vise dere enkel look som passer fint for deg som ikke har så voldsomt mye spesial sminke. Til denne looken trenger du bare helt vanlig sminke og hvit farge til å blande i foundation.

Denne looken inspirert fra Den Hvite Dame. 

Først startet jeg med å fukte huden med en illuminerende basekrem. Deretter la jeg et lag med vanlig foundation. Deretter blandet jeg hvitt i foundationen min og la i høydene i ansiktet og så blendet jeg det inn med en svamp.

Deretter pudret jeg over huden med transparent pudder, før jeg gikk videre til å legge litt skygge under kinnbeinet. Så gikk jeg over brynene med hvit kajal, så de fikk et litt “frosted” utseende.

For å få et godt underlag til øyenskyggen la jeg først en gull kajal over hele lokket, deretter hvit kajal nederst langs vippelinjen. Deretter gikk jeg over lokket med en gullfarget øyenskygge.  


I globallinjen gikk jeg inn med bronzeren, denne fargen trakk jeg også under øyet. Så påførte jeg litt maskara kun på de midterste vippene.

På kinnbenet la jeg den samme bronzeren som jeg brukte på øynene og så gikk jeg over med shimmerkuler over der igjen. Ned langs neseryggen la jeg også litt skygge og oppå neseryggen la jeg shimmer highlight. 

Leppene tegnet jeg opp og fylte i med lipliner, deretter gikk jeg over med shimmer highlight både rundt leppen og på leppen.

Og for ikke å glemme halsen og brystkassen, så gikk jeg også inn med samme farger som i ansiktet. 

For å få litt grått i håret sprayet jeg på med masse tørrshampo og så kledde jeg på meg en hvit løs kjole med en beige strikket genser over og looken var komplett!

Må jo ikke bare være blod og gørr når man kler seg ut heller

Har dere lagt noen planer for hva dere skal være på Halloween? 

Håper dere har en helt nydelig helg kjære venner ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

___________________________________________
#skjønnhet #Halloween #Kostyme #Utkledning #Sminke

Siste innlegg