The Princess Of Darkness

I dag har jeg laget en ny Halloween look til dere! Også i dag viser jeg hvordan du kan bruke din helt vanlige sminke til å lage Halloween look og har kun hjelp i hvit teater hudsminke som jeg blander i foundationen. Ellers finner du alt annet jeg har brukt i sminkepungen.

For å lage denne looken, begynte jeg med å legge basen på huden i ansiktet, ørene og nedover halsen og brystet. Satt det med pudder og gikk så inn for å legge skygge.

Her la jeg først skygge med kald brun og så gikk jeg over med litt sort øyenskygge. Jeg la skyggene under kinnben, langs neseryggen, i tinningen og rundt kragebeina.

På øynene startet jeg med å legge en rød kajal under øyet og oppover i øyekroken og deretter duset jeg ut liplineren slik at det ble som du ser på bilde 3 og 4.

Deretter gikk jeg inn med en matt kobber brun farge og dyttet over hele lokket og blendet godt ut. Så la jeg litt sort ytterst på lokket og dro det med under øyet. 
Så duset jeg alt sammen til det var blendet mykt og fint sammen. 

Brynene tegnet jeg først opp med blyant, før jeg gikk over med en lett skimrende grå øyenskygge. Jeg overdrev formen veldig så det skulle se intenst ut.

Så lagde jeg “blodutredelser” rundt om i ansiktet med lipliner, disse linjene duset jeg ut med en tynn pensel før jeg fylte i linjene med matt mørkebrun øyenskygge.

Leppene tegnet jeg opp med mørk lipliner ytterst og rød lipliner og leppestift innpå leppen. For å få øynene til å se ekstra sår ut, la jeg rød lipliner på våtkanten.
Maskara la jeg kun maskara på de ytterste vippene. 

Kostymet er enkelt, sinnsyke hæler, all black strømpebukse, skjørt, topp og jakke med hette!

Hva syns dere?

For mer Halloween inspirasjon se HER og HER

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

___________________________________________
#skjønnhet #Halloween #Kostyme #Utkledning #Sminke

Siste innlegg