Rockin Pumpkin

Hallais fint folk!! Da er Halloweenhelgen her og det er duket for feiringer rundt omkring både i dag og i morgen.
Jeg mener det ikke blir Halloween uten et gresskar, er ikke dere enig? 

Dagens Halloweenmakeup blir derfor min versjon av et gresskar! En liten bildeguide til hvordan jeg gikk frem følger også med i dag! 
Enjoy!

For å lage denne looken har jeg gått frem med å legge hvit base og så bruke oransje øyenskygge over. Rett og slett fordi jeg ikke hadde en oransje basefarge i kittet mitt! 
Så man tager hvad man haver- som det sies. Anywho- jeg fordelte hvitt over hele ansiktet, men etterlot øyehulen og området rundt munnen fritt. 

Deretter gikk jeg inn med en kajal og tegnet opp munn og tenner, øyne og nesen.Så fylte jeg inn med sort og mettet det med sort skygge, så det våte holder seg på plass!
For å få den rette oransje nyansen, blandet jeg sammen litt forskjellige oransje og gule øyenskygger og dyttet over med en beautyblender helt til jeg fikk den fargen jeg ønsket.

Hvis jeg hadde hatt grønn hårfargespray, ville jeg satt håret opp i en høy topp og sprayet det grønt for å få stilken til gresskaret, men jeg hadde ikke det, så da fant jeg heller frem et skjerf jeg har laget i grønt og brukte det istede. Sort genser og skinnjakke og looken ble komplett som et litt rocka gresskar!

Hvis dere ikke har sett de enda, så få med dere de tre andre Halloweenlooksene jeg har laget i år, link under bildet!

Golden, The Princess of Darkness og Colourful Skull

Skal dere feire Halloween i år? Hva skal dere kle dere ut som?!

 

Nå skal jeg hive meg litt rundt, for helgens første kunde kommer snart for å bli forvandlet til et grønt monster av noe slag, hehe, stay tuned på snapchat for updates underveis!

♥♥♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

___________________________________________________________________________
#skjønnhet #Halloween #Kostyme #Utkledning #Sminke #Pumpkin #Gresskar #Makeup

 

Siste innlegg