The Green Monster

Hola! 
It’s Halloween folkens!!! 

For meg startet det allerede i går med å lage et grønt monster utav Christian som skulle på Ricks sitt Halloween arrangement. 
Jeg både gruet og gledet meg til å gjøre denne makeupen, fordi han hadde funnet et bilde av denne looken, som hadde blitt gjort av en mester i bodypainting, såe jeg hadde litt å stebe etter! Du kan se orginalen her om du vil

Men med litt egne justeringer på det hele, ble det et utrolig kult resultat og Christian stakk søren meg av med første plassen i kostyme konkurransen som var på Ricks.
Det gledet meg veldig! Dere som følger meg på snapchat fikk se llitt underveis og hvordan det hele ble til slutt i går. Så da tenkte jeg å dele med dere her hvordan det hele ble!

*BIldedryss*

Her kan dere se litt hvordan det var underveis! Det tok nesten 4 timer å lage dette!

 

 

Jeg tror dette må være den mest kompliserte looken jeg har gjort på noen andre før, så det var utrolig kult å få utfordre skillsene litt, og ikke minst gøy at han faktisk vant for beste kostyme, hehe.


Hva syns dere?!

Nå skal jeg hive meg rundt igjen, og gjøre klart for neste pulje med folk som skal sminkes! Ha en nyyydelig feiring dere ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

__________________________________________________________
#skjønnhet #Halloween #Kostyme #Utkledning #Sminke #Makeup

 

 

13 kommentarer

Siste innlegg