Økologisk Mandag

Ny måned, ny mandag, nye produkter! 

Forrige uke fikk jeg meg noen nye produkter fra det økologiske merket Nvey Eco. Den evige jakten på god foundation og maskara forsetter så nå ble det en ny variant å teste ut! 
Hittil har jeg bare brukt foundationen en gang, så jeg vil ikke gi mer enn en intro av produktene i dag, da det krever litt mer tid i utprøving før jeg kommer med nøyaktig omtale. Men første inntrykk av de er bra!


(affiiate lenker)

Nvey Eco Moisture Rich Fluid Foundation var veldig fin på huden den dagen jeg hadde den på, og ingredienselisten på den er jo ingenting å klage på -med pleiende ingredienser som økologisk Kamille, Vitamin A, E og C. I tillegg er den oljefri og duftfri, så det passer jo veldig godt for en sart hud!

Nvey Eco Volumising Mascara har jeg ikke testet enda, men børsten ser veldig fin ut og den skal gi vippene en fyldig og volumiøs effekt. Også denne er duftfri og inneholder blant annet økologisk Bivoks og økologisk Jojobaolje. Denne gleder jeg meg til å teste når jeg er tom for den jeg bruker for tiden. (Vil ikke ha for mange maskarer åpne på samme tid, siden de ikke har like lang levetid som andre produkter)

Nvey Eco Hydrating Lip Lusture var utrolig deilig å ha på og luktet kjempegodt! Den var også utrolig fin i fargen og passet fint både alene og over lip liner.

Jeg MÅ også nevne det at ALLE produktene på shop.TorhildKristine.com nå er på høstsalg til hele 65% avslag!

Så hvis du er giret på å få fatt i noen deilige økologiske og kjempegode produkter, så stikk innom siden og få med deg litt godsaker hjem! 🙂
Nedenfor kan dere se noen av lookene jeg har gjort med de forskjellige økologiske produktene du kan få kjøpt hos Torhild Kristine. 

New Years Green, Berry Lips og Go Green

Ha en fantastisk mandag mine kjære! ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

________________________________________________________________
#skjønnhet #makeup #Økologisk #sminke #TorhildKristine #NveyEco 

4 kommentarer

Siste innlegg