Feel So Good

God morgen verdens beste ♥

Nå har jeg omsider landet litt igjen etter noen hektiske dager denne uken! 
På onsdag var jeg på et utrolig koselig event hos The Body Shop i Torggata, nemlig årets jule event.
Det blir liksom ikke jul uten The Body Shop for meg!
Bare se på årets tema for eksempel- det er helt perfekt- “Feel So Good”

Det er nettopp det det hele handler om, å føle seg bra, enten det er frodi kremen du bruker lukter godt, eller fordi du vet at ingen dyr har blitt skadet i å lage dette produktet eller fordi du vet at det ligger gode verdier med Community Fair trade bak!

Denne fantastiske gjengen sammen med et par andre, var der for å varte opp oss bloggere, med litt produktinfo, deilig te og noe å bite i og deeilig håndmassasje!

Så fra kos til noe viktig! Noe veldig viktig, som er en av grunnene til at jeg elsker The Body Shop! 
Hvert år er det en spesiell verdikampanje til jul og i år handler det om å gi rent vann! 

For rundt 650 millioner mennesker over hele verden er det en mangelvare med rent vann og rundt 1400 personer dør hver dag av sykdommer som kommer av skittent vann og dårlige sanitærforhold.
The Body Shop har nå inngått et samarbeid med en internasjonale organisasjonen WaterAid for å kunne være med å bidra til arbeidet med å gi mennesker som trenger det, tilgang på rent vann.

Så hva kan du gjøre? Jo- ved å kjøpe en av gave eskene hos The Body Shop!! Ved kjøp av de utvalgte gavene, vil WaterAid gi familier i Etiopia rent vann for en dag. Så handler du 5 av disse utvalgte gavene- betyr det 5 dager med rent vann for en familie.

Dette er så sykt viktig og så vanvittig bra tiltak- er dere ikke enig?

Her kan dere se litt hva som er å velge mellom i årets jule sortiment!

Glazed Apple var en stor favoritt i fjor, som er tilbake i år sammen med nykommeren Frosted Plum og veteranen Frosted Cranberry.

Disse luktene er bare heeelt nydelige, så hvis du vil sikre deg en av disse limited edition produktene, vil jeg anbefale deg å være tidlig ute!

Såååå… Kommer det jo alltid ny Winter Trend Makeup, og i år ser den helt nydelig ut! 

Årets Kolleksjon er inspirert av det skinnende 1920-tallet og The Great Gatsby og kommer i to varianter- Silver Starlet og Glam Gold.

Her er det snakk om å skape looks som er skimrende, glitrende og metalliske- more is more!

Julegave eskene har noe til enhver, alt fra små gaver til store gaver- i alle prisklasser. Så enten du bare skal ha den lille ekstra tingen, eller om du skal ha en stor flott pakke så vil du finne noe som passer her.

I tilefelle du lurte på hva min favoritt duft av juleserien er….

Her blir nydelige Stephanie fra TheStrawberryBrunette sminket!

Her fikk jeg en utrolig deilig hånd skrubb og håndmassasje av fine Randi. Og det var helt tydelig at hendene mine trengte litt fornyet blodsirkulasjon, jeg ble helt nummen og fikk ny farge på hendene etterpå! haha!

Fikk minglet litt med disse fine jentene ♥ hadde ikke sett Gilan, Cecilie, Celina og Agnes siden Vixen Blogawards i vinter, så det var utrolig koselig! Fikk også endelig hilst på skjønneste Sanne.
Andre fine bloggere som Chioma, Heidi, Astrid og Jeanette og Andreas fra Wa2Wo var også der- og det var så koselig å treffe de alle sammen!  
Merker at dette er noe av det jeg savner med å bo på østlandet altså! Det er bare noen få utvalgte events jeg får mulighet til å dra bort og få med meg, og da går det lengre tid mellom hver gang jeg får truffet disse fine folka! 

Det var også slik at vi kunne pakke vår egen kurvgave, så det ble også litt juleverkstedsfølelse! Utrolig koselig!

Det er ingen tvil om at julestemningen er på vei og at jeg gleder meg stort til jul! Tusen takk til The Body Shop for en fantastisk koselig kveld!

Ha en fantastisk morgen ♥

______________________________
#TheBodyShop #Jul #Julestemning

Siste innlegg