Jaddaaaaa!!!

Oh my god dere! Nå er semifinalistene til årets Vixen Blogawards publisert og jammen har ikke dere nominert meg hele veien til semifinale for FEMTE året på rad! ÆÆÆÆÆÆÆÆ!!!! TUSEN, TUSEN, TUUUSEN TAKK til alle som har nominert! Jeg er så sinnsykt glad at jeg sitter å hopper på stolen mens jeg skriver, haha!
Jeg er så vanvittig takknemlig, dere aner ikke! Det at dere igjen har nominert meg og at fagjuryen har valgt meg ut, det viser at alt arbeidet jeg legger ned i denne bloggen faktisk betyr noe for dere, det er en anerkjennelse på at man gjør noe riktig og det føles så utrolig bra! Og gir meg selvsagt enda mer giv etter å formidle enda mer og enda bedre.

Det at jeg får lov å pøse på dere mine anbefalinger av produkter som ikke testes på dyr, har gode verdier og ingredienser, det at dere gidder å skrolle nedover side på side med fjeset mitt både med og uten sminke, se på videoene der jeg fabler og stotrer mens jeg viser dere månedens favoritter og drikker kaffe, hehe og følger med på tips og triks og how to guider til hvordan du som hvermannsen skal få til å legge en bra liner eller krølle håret og alt det her som jeg kommer med. Det er en ære at dere vil følge meg og jeg setter helt sykt pris på hver og en av dere lesere!

Dere som har fulgt meg lenge vet at jeg har hatt det ganske tøft helsemessig de siste årene, og gjennom denne tiden har jeg brukt bloggen som min måte å jobbe på når kroppen ikke har vært helt med meg. Bloggingen har holdt meg gående og vært en positiv greie for meg å holde på med og nå som jeg er i tilfriskning, så er det bare enda mer fantastisk å holde på med dette. Det at dere syns at det jeg har gjort med denne bloggen er verdt en semifinale plass, ah, det er helt ubeskrivelig fantastisk for meg..

TUSEN MILLIONER HJERTELIG TUSEN TAKK, dere er virkelig de beste leserne jeg kunne ønsket meg! ♥

Jeg er så lykkelig og så veldig, veldig glad i dere ♥

hvis du vil sende meg videre til finalen, trenger du bare trykke her og stemme, stemme og stemme!!


Du kan stemme hver 12. time- fra både pc, mobil og nettbrett =D

Mange klemmer fra en ydmyk og ekstremt glad Charlie!

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

_________________________________________________________
#skjønnhet #makeup #Vixen #VixenBlogAwards #Semifinalist

 

17 kommentarer

Siste innlegg