Velvære Mandag

//Sponset produkt

God mandagskveld! 
Håper dere har hatt en bra helg og en fin start på uken =)

Jeg pleier alltid å starte uken med en mandagsomtale, så i dag tenkte jeg å vise dere noe som bare er helt perfekt for årstiden vi nå er i.
I kveld har nemlig høst/vinter været ruvet utenfor med sterke vinder, haggel og piskende regn om en annen. Ettersom jeg plutselig har begynt å befinne meg på treningssenter for å trene om dagen, så falt det seg bare helt perfekt å legge såre og slitne muskler under varmt og godt vann med litt godsaker oppi, etter dagens økt!
Om du ikke har skjønt det enda så er det disse godsakene jeg tenkte å omtale i dag!

Forrige uke var jeg på Jule event hos The Body Shop og i goodiebagen vi fikk med oss, lå blant annet denne herlige saken – Frosted Plum Bath Frizzies.
(Sjekk ut mystoryen min på snapchat hvis du vil se hvordan de ble når jeg tok dem i badevannet! *Frizzzzz* hehe) 

Så etter en hard treningsøkt, fylte jeg badekaret med vann, slukket lyset på badet og tente opp i stearinlys. Håret ble kuret med Monoi oljen og i badetvannet var da som sagt Frosted Plum Bath Frizzies. 

Det var morsomt å se på hvordan den frizzet idet den traff vannet og i tillegg fikk vannet en melkeaktig lavendelfarge. Duften var også veldig diskret og kjempedeilig! Så hvis du ikke er den som liker de sterkeste luktene i badevannet, så kan jeg absolutt anbefale denne til deg! Det er 10 frizzy’er i boksen og den koster 249,- Dette er limited edition også, så gjelder å være førstemann til mølla! 

Så utover at den er morsom å se på mens den oppløser seg, lukter digg og gir vannet litt farge – er det ikke så mye mer å si enn at det bare er å nyte et deilig bad. Det fortjener du!

Hvis du ikke er den heldige innehaver av badekar- så kan du alltids gjøre slik jeg gjorde i fjor, før jeg fikk meg badekar, les mer om det herhehehe

Hva enn du gjør på i kveld, pass på å unne deg selv litt velvære, det gjør så godt!

Snakkes i morra fininger ♥

-Charlie

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

_________________________________________________________
#skjønnhet #mandagsomtale #Produkt #omtale #Velvære #TheBodyShop

 

12 kommentarer

Siste innlegg