40 Spørsmål!

God morgen fininger! ♥

Nå er det en god stund siden sist jeg gjorde slike spørsmål, de er jo så morsomme å svare på og responsen fra dere når jeg svarer på disse har vært så bra før, så da tenkte jeg at det ville være morsomt å dele med dere i dag.
Er jo litt kjekt å bli litt bedre kjent, i og med at dere for det meste får skjønnhetstips og generelt lite om meg som person. Så da er det gøy å dele litt en gang i blant!

1. Hvor gammel er du om 5 år?

Oi, da er jeg visst 32! 

2. Hvem har du vært med i minst to timer i dag?
Det var i går da jeg begynte å svare på spørsmålene.. i dag har jeg jo bare vært alene siden det er så tidlig på dagen, hehe

I dag har jeg vært med min gode venn Chrsitian i ca 2 timer, dere så han sist som The Green Monster, her på bloggen og i dag har han vært innom her og fått klippet håret litt! 

3. Hvor høy er du?

Jeg er hele 160cm høy/lav, hehe

4. Hvem var den siste personen du ringte?

Det var min venninne Marion.

5. Hvem var den siste personen som ringte deg?

Da jeg ringte Marion, så tok hun ikke telefonen, så da ringte hun meg opp igjen! Hehe

6. Hvilken film så du sist?

Haha, jeg så noe så kleint som The Duff – Huffameg, mens jeg så den merket jeg at jeg virkelig er blitt for gammel til slike filmer! 

7. Hva stod i den siste tekstmeldingen du fikk?

“Sender du meg epost adressen din? kiss kiss ” 

8. Foretrekker du å ringe eller tekste?

Tekste!! Jeg liker egentlig bare å snakke i telefonen med mamma, søstrene mine og et knippe av venninnene mine, som jeg ellers ikke får sett så ofte. 
Ellers blir jeg veldig glad for å bli kontaktet via mail, sms eller messenger, hehehe

9. Hva er ditt favorittsted? 

Først må jeg si hjemme hos mamma! Ingenting er herligere enn å komme hjem til mor <3
Utover det så er det så mange fine steder i verden, men høyt på listen troner Thailand og San Fransisco!

10. Hvilket sted liker du minst? 

Venterommet på legekontoret! 

11. Hva irriterer deg aller mest i hverdagen? 

Folk som sniker i kø! Enten det er i kø på butikken, i kø for å komme seg på offentlig transport, eller idioter som legger seg heeeelt fremst i bilfelt som går fra to til ett sånn at det stopper opp.. Hva med å bare snu seg og se når folk lager luker du kan slippe inn i lenge før feltet du ligger i smalner inn, fremofor å tvinge deg helt frem og presse deg ut sånn at flyten i trafikken stopper opp?! 

12. Hva er det siste bildet du tok med telefonen?

 Et bilde av min nye avhengighet- en kopp med te fra TeTøsene

13. Har du noen kjæledyr?

Nei, jeg skulle ønske jeg hadde en hund! Men det skal jeg ha på et eller annet tidspunkt =)

14. Når stod du opp i morges? 

Sto opp 0740, er vel sånn helt greit det eller? 

15. Hvor er du om 10 år? 

Om ikke annet så er jeg hvertfall 10 år eldre! Jeg aner rett og slett ikke! Så mye har skjedd de siste årene at jeg rett og slett nå er på en helt ny kurs i livet og jeg er i dag på et helt annet sted enn jeg så for meg for bare 5 år siden, såe.. alt kan skje, men forhåpentligvis har jeg funnet meg noen å dele livet med, har drømmejobben, en hund, kanskje noe kidz? 

16. Chips eller godteri?

Ehh, jatakk begge deler! Men helst hver for seg.. hehe

17. Hvilket klipp på YouTube fikk deg til å le sist? 

Denne videoen er så sann! 

18. Hva er din beste egenskap? 

Min beste egenskap må vel være at jeg er snill. Jeg vil bare at alle rundt meg skal ha det bra og gjør derfor alt jeg kan for at det skal være sånn!

19. Hva er du dårligst til? 

Oi, hehe, tørr jeg innrømme det da? Jeg kan være et skikkelig rotehue.. glemsk, surrete og vimsete.. Men jeg er klar over det i det minste, selvinnsikt er greit å ha oppå de dårlige egenskapene i det minste!

20. Hva er du iført når du sover? 

Stort sett truse og topp, men nå som det er kaaldt ute, blir det gjerne et par ull labber og en digg og stor trøye! 

21. Hvem ringer du til når du er forbanna?

Vel, det kommer an på hvem som har gjort meg forbanna det! Men stort sett en av søstrene mine eller mamma ringer jeg til om det er noe.

22. Hva er den største premien du har vunnet?  

Hmm.. Jeg vant et gavekort på eleven.no på 500,- for litt siden, hehe

23. Hva er det rareste du noen gang har spist?

Tror det må være struts! Fikk smake det da jeg var på ferie i Italia.

24. Har du noen piercinger? 

Ikke nå lengre, jeg hadde i navlen, men kroppen min ville ikke ha den der, så den vokste ut… og nå har jeg et kjempe stygt arr der i stede! 

25. Hva hører du på akkurat nå?

Nrk p3- fast lytter!

26. Hvilken is er din favoritt?

Hjemmelaget Pistasjis med sjokolade biter i <3 <3 <3 åh, det er så himmelsk godt! Men tror det er den dyreste isen å lage, for den er laget med malte pistasjnøtter, kokoskrem, ren vanilje og hvis jeg ikke husker helt feil agavesirup, sjokoladebiter og melis. Men sååå verdt det da! Og så er den egnet for veganere og melk og egg allergikere =D

27. Kan du skifte olje på en bil? 

Nei, desverre! Skulle ønske jeg var hakket mer handywoman enn det jeg er altså!

28. Liker du kaffe? 

 OM jeg liker kaffe?? De av dere som følger meg på snapchat vet kanskje litt for godt hvor mye jeg liker kaffe!!!

29. Hva foretrekker du å drikke til frokosten? 

 Kaffe!! Og vann eller appelsin juice.

30. Norge på sitt beste? 

 Norge om sommeren er jo det fineste som fins! Men jeg er også veldig glad i en god vinter oppi fjellene i Norge, med ski eller snowboard på beina!

31. Hva er det siste du kjøpte? 

 Litt kjedelig å fortelle om handelen i dagligvaren jeg gjorde sist, men av gøye ting så var det siste jeg kjøpte en skikkelig haul på The Body Shop som dere kan se på bildet under!

32. Har du noen gang vært innlagt på sykehus? 

 Ja, to ganger faktisk.. Første gang var jeg 13, da hadde jeg vært på den lokale badeplassen der hvor jeg vokste opp, og skulle bare sykle rett hjem (5 minutter unna) for å tømme blæren, før jeg skulle henge videre med vennene mine. Men så var jeg litt ivrig, syklet over veien uten å se meg skikkelig for og deeer kom der en bil… Så da måtte jeg pent vente med å tømme blæren til etter at jeg hadde blitt sjekket, scannet og fått ultralyd (over min veldig fulle blære) på sykehuset, så først etter over 4 timer siden jeg opprinnelig hadde behov, ble jeg trillet til et toalett på sykehuset. hehe, huff! Jeg kan heldigvis le av episoden nå, og det gikk veldig bra med meg, ingen knekte bein eller noe! 
Andre gang var i arpil i fjor, etter mange år med sykdom fant legene endelig ut av en del av hva som hadde gjort meg så dårlig de siste årene. Da var jeg inne og fikk en kikkhullsoperasjon i magen for å fjerne vev som vokste der det ikke skulle vokse. Nå er jeg veldig mye friskere og på vei tilbake til topp!

33. Snakker du andre språk enn norsk? 

 Snakker engelsk såklart, bodde ett år i Texas da jeg var 8, så jeg snakker vel mer amerikansk enn engelsk.
Ellers kan jeg kafè fransk, spansk og tysk (som betyr at jeg kan gjøre meg forstått når jeg skal bestille mat i de gitte landene) 

34. Hvilken dessert liker du best? 

 ALLE!!! hehe, det er ikke til å stikke under en stol at jeg er en godtemums uten like og jeg elsker alt som er søtt og godt! 
Men hvis jeg må komme på en favoritt så må det være is. For uansett hvor mett man er så har man alltid plass til is! 

35. Banner du mye? 

 Hehehehe, huff- guilty as charged! Jeg er da halvt nordlenning og halvt bergenser, så det ligger vel kanskje litt i blodet mitt?! 

36. Hvilke gode nyheter fikk du sist? 

Det er det letteste spørsmålet å svare på- for det var såklart da jeg fikk beskjed i forrige uke om at dere fantastiske lesere hadde nominert meg til Årets Beauty Blogg i Vixen Blogawards!!! 

pssst! hvis du trykker på bildet så åpner det seg en ny fane som gjør at du kan gi meg en stemme så jeg når til finalen i år også =D

37. Eier du noen verdifulle smykker? 

 Nei, ikke av verdi som i at de koster mye. Men jeg bærer en nydelig ring som jeg fikk i bursdagsgave av min skjønne niese for 2 år siden. Den betyr mye for meg fordi hun plukket den ut spesielt til meg <3

38. Hva foretrekker du å bruke penger på?

 Her tror sikkert alle at jeg kommer til å svare sminke! Men det er faktisk noe så kjedelig som MAT! hehehehe
Og sååå kommer hudpleie, hårpleie og sminke.

39. Fortell tre ting som leserne ikke vet om deg!

1. Når du søker etter meg på Facebook, så kommer jeg opp som Charlotte Ariel Berg. 
Veldig mange har kommentert til meg at jeg har et så fint navn, hehe, men jeg må nok skuffe dere der, fordi jeg heter ikke Ariel. 
Det er nemlig et resultat av en drikke lek med noen venninner på en hyttetur for 5-6 år siden, hvor vi i denne leken fikk tildelt hvert vårt Disney navn- jeg fikk da tildelt Ariel.
For å gjøre det hele ekstra internt og morsomt skrev vi alle våre Disney navn inn på Facebook. Selv om alle andre har tatt vekk navene sine, så har min søster og jeg behold våre, så hun har Fomle og jeg Ariel som “mellomnavn”
En annen grunn til at jeg har beholdt navnet, foruten at jeg syns det faktisk klinger ganske greit i navnet mitt, så er det ingen andre som heter Charlotte Ariel Berg på Facebook og da er det veldig lett, når jeg treffer nye folk som vil legge meg til, å finne meg på Facebook!

2.  Min mor er nordlansk og min far er bergenser, så da jeg var liten hadde jeg en smule dialekt forvirring, så jeg snakket med nordlandsk tonefall og vekslende skarre og rulle R. Den dag i dag, sier jeg for eksempel ikke t-skjorte med skarre R selv om jeg snakker helt bergensk.

3. For 7-8 år siden veide jeg ca 30kg mer enn det jeg gjør i dag.
Da jeg ble obs på at jeg hadd “eeest godt ut” som min farmor sa til meg.. så satt jeg meg et mål om å slanke meg 10kg. 
Sakte men sikkert iløpet av 8mnd hadde jeg kvittet meg med hele 15 kg og var egentlig fornøyd med det! Men så fikk jeg glutenallergi og når jeg sluttet å spise gluten raste jeg ned 8kg til. Så gikk det litt tid og jeg utviklet melk og egg intoleranse og i tillegg slet jeg meg flere andre helseproblemer samtidig, og dermed mistet jeg enda mer vekt og gikk rett og slett fra overvekt til undervekt… Nå jobber jeg for å holde meg på normalvekt skalaen! 

40. Hva er dine planer for helgen? 

 I helgen skal jeg jobbe med en bloggvideo som jeg holder på med til dere!!! Og så skal jeg være med venninner og bli fin på vin og såå skal jeg spise brunost for første gang på snart 3 år, da jeg driver å provoserer melke intoleransen min i disse dager! Å guuud som jeg gleder meg til å sette tennene mine i varme nystekte glutenfrie rundstykker med fløtemysost fra Tine på!

 Fortell meg 3 ting om dere selv da?! Det blir gøy!

Nå skal jeg løpe avgårde på jobb! Håper dere får en helt fantastisk dag!! 
Veldig glad i dere ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

6 kommentarer

Siste innlegg