Hva ser du når du ser på deg selv?!

Jeg møter mange forskjellige flotte jenter og kvinner i min jobb. Alle ser forskjellige ut, alle har forskjellige hudtoner, forskjellige øyeformer og farger og alle kler forskjellige ting.

Men noe er det samme med hver eneste en av de jeg møter..

De har alle negative ting å si om sitt eget utseende.

Dette syns jeg er så utrolig synd… Jeg er veldig nøye på å fortelle dem, alle sammen, hvor flotte de er. Fordi alle sammen er flotte og har noe som er vakkert og eksepsjonelt ved seg. Men nesten hver gang jeg forteller noen hvor fine øyne de har, hvor vakkert håret er eller hva som helst annet kompliment, så svarer de aller fleste med, “nei uff, jeg syns…” …og så noe negativt om seg selv.

Yrket mitt er jo litt av den overfladiske typen, sett fra et enkelt perspektiv så det handler om sminke, hårfiksing og hudpleie.. ting som koster penger og ting som vi bruker for å gjøre oss selv litt finere. Men det handler også om mer enn det, hvis du velger å se det på en litt annen måte enn hva det ser ut som.
Jeg er uhyre opptatt av å ha beina godt plantet på jorden og passe på at det som er viktig, ikke er hvilket status merke det er på øyenskyggen eller leppestiften, eller å se finest ut på en selfie. Jeg er opptatt av at vi skal kunne se på oss selv som vakre, flotte og gode kvinner både MED og UTEN sminke. OG jeg er opptatt av at det ikke bare er utseende som har noe å si for hvem du er som person! Når det er sagt, så syns jeg sminke er gøy og at det kan være med på å gi oss noe positivt, noe kreativt og noe fint. Som jeg hele tiden sier- sminke er til for å forskjønne det du allerede har, ikke for å skjule eller endre hvordan du ser ut! 

Så jenter og damer- det er på høy tid at vi ser oss i speilet med noen mindre kritiske øyne!
Ta deg en titt i speilet, se litt ekstra på deg selv- Hva er det du ser når du ser på deg selv?!

Fortell meg gjerne hva du ser i kommentarfeltet! ♥ 

6 kommentarer

Siste innlegg