Mye kan skje på ett år..

Det er ganske vannvittig hvor mye som kan skje iløpet av ett år.. 
I dag poppet det opp et sånn minne på facebook siden min, og der kom det opp et innlegg fra denne datoen i fjor. Jeg klikket innpå det og leste hva jeg hadde skrevet i 8 tiden på morgenen den 24.11.2014.

Det er ikke ofte jeg skriver personlig her på bloggen, helst fordi jeg har lyst at det bare skal handle om skjønnhet og tips og triks, men jeg føler også for å dele litt av meg ved enkelte annledninger, fordi bloggen er jo en del av meg og jeg er jo en del av bloggen. 

Så- hva skjedde for ett år siden? Du kan gjerne lese hele innleget her hvis du har lyst å henge med på hva jeg snakker om.
For ett år siden var jeg inne i kanskje en av de tøffeste periodene i mitt liv. Jeg slet med helsen, jeg slet med meg selv, jeg slet med vekten og jeg hadde hjemlengsel..
Jeg var inne i et rehabiliterings program for å trene opp kroppen min, samtidig som jeg var kasteball i helsesystemet for utredning av hvorfor jeg forsatt gikk rundt med kronisk kvalme og smerter i magen, selv etter operasjonen i april som liksom skulle fikse problemet!
Trening og kvalme hører jo ikke særlig godt sammen, men jeg var med på det jeg klarte og lærte ganske mye av å være der, så selv om det var grusomt mens det sto på så sitter jeg her nå og har gode tanker om den tiden likevel.

Men hva mer har skjedd? Hvordan går det med helsen? 
Det har skjedd ganske mye og det går veldig mye bedre med helsen! Det er så sykt deilig å endelig kunne si! 
Iløpet av det året som har gått, fikk jeg endelig den rette undersøkelsen gjort hos indremedisiner, som fant ut en ganske enkel og ufarlig grunn til hvorfor jeg har slitt så mye med kvalme de siste årene. Jeg har hatt en kronisk betennelse mellom spiserøret og magesekken, så nå har jeg fått medisin for det og har hatt en helt ny hverdag siden! DET er så sinnsykt deilig! 

Utover helsegreier, tok 4 år på østlandet slutt! Jeg hadde veldig hjemlengsel, forholdet til kjæresten hadde for lengst gått fra kjærlighet til vennskap og vi valgte å avslutte forholdet, så da var det helt rett å dra hjem igjen til Bergen og familie og venner etter det.
Så i mars i fjor pakket jeg sammen det mest nødvendige og tok min lille gamle Toyota Starlet over fjellet og hjem igjen til der jeg hører til. Det er en av de beste avgjørelsene jeg har tatt på lenge. Bare det å komme hjem, ha mamma og pappa og søskene mine i ganske umiddelbar nærhet har vært noe jeg virkelig trengte.

Deretter begynte det å skje bra ting med bloggen- jeg ble signert her hos Side2.no og det har vært helt utrolig bra! Flere av dere fantastiske folk poppet innom her og jeg føler jeg begynte å virkelig blogge! Ikke bare legge inn sporadiske innlegg i ny og ne, men å ha fast innhold og hyppige oppdateringer. Noe jeg forsatt jobber med og ønsker å bli enda bedre på.
Nå har dere fineste til og med sendt meg til semifinalen til årets Beautyblogg, så noe rett må jeg visst gjøre? =)

Så for å ta resten av året i kort fatning, så vi ikke blir sittende her med dette innlegget resten av dagen- 
– Tilfriskningen er på god vei, med rette medisiner og rett behandling.
– Jeg er hjemme igjen i Bergen og nyter tid med familien og venner!
– I sommer dro jeg på min første utlandsferie på 6 år, sammen med min far, lillesøster og bror- til THAILAND!!! Min første tur dit og det var fantastisk!!
– Jeg kom igang med gode treningsrutiner, så på sensommeren meldte jeg meg på mitt første løp, Stoltzekleiven Opp, slo min personlige rekord opp fjellsiden der og mestringsfølelsen av å bli med på dette var helt utrolig!
– Yoga har blitt en viktig del av tilværelsen, noe som har hjulpet meg mye, spesielt med tanke på fibromyalgien.
– Nye og gamle venner har kommet inn i livet og det føles bare utrolig bra!
– Som sagt, bloggen går oppover med Side2 og Vixen Blogawards– det blir veldig spennede å se hvor dette går videre!
– Og det siste nye var å begynne å jobbe litt igjen. Etter 1,5 år i sykdomspermisjon, har jeg endelig begynt å jobbe i gamlejobben min hos The Body Shop- ganske sykt å tenke på at det i mars er 8 år siden jeg begynte å jobbe der! Så det ligger liksom i blodet mitt å stå på jobb der, og det føles helt fantastisk være tilbake. 

Hvor veien går videre nå blir spennene å se, jeg ønsker jo å komme tilbake i full jobb, vinne Vixen Blogawards, kjøpe ny bil, egen leilighet og litt sånne ting, hehehe..
Men for første gang i mitt liv har jeg ikke en spesifik plan for hva som skjer fremover! Nå skal liksom bare brikkene få falle litt på plass av seg selv, mens jeg følger vinden, lærer og opplever på veien..

Livet er bra, spennende og gøy, og jeg gleder meg til hver ny dag! ♥

7 kommentarer
  1. Jeg er veldig glad for at du er tilbake i Bergen 🙂 ikke bare har jeg fått en veldig god venn i deg, men du er en av de sterkeste menneskene jeg kjenner. Du har en styrke og en vilje som fører deg fremover i livet, på en måte som inspirerer. Husk det…du er sterk Charlie 🙂
   Gleder meg til å lese ett innlegg om 1 år og se hvor langt du har kommet da 😁😁

  2. Christian: Glad for å være tilbake og for vennskapet vårt! =D
   Tusen takk for fine og store ord, det setter jeg stor pris på og det betyr mye for meg å høre =)

   ja det blir spennende å se hva som skjer til neste år 😉

  3. Du er rå Charlie!
   Heier på deg hver dag.
   stå på, jeg har lært at det ordner seg for snille jenter. 🙂 u go girl!

  4. Det er så godt det går bedre med deg! Selvom jeg savner deg på østlandet, er jeg glad du er hjemme igjen. Du fortjener vikelig at det nå går oppover. Jeg er veldig stolt over å ha en venninne som deg <3 Du er så sterk og tøff! Jeg savner deg! Glad i deg <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg