#KjærePappa

I dag fikk jeg en melding med link til en video og et spørsmål om jeg hadde lyst å dele videre.
En sterk video laget av CARE, med et sterkt innhold som ga meg frysninger langt inn i hjerteroten- dette nøler jeg ikke med å ville dele videre!

Bildet er herfra

Jeg er en datter, mine søstre er også døtre og mine nieser er døtre, så sjansene for å møte på den rette gale gutten/mannen en der…

“1 av 5 døtre i Norge er blitt utsatt for vold av en partner. Døtre i alle aldre, i alle land og i alle samfunnslag er i risikosonen.”
-Care Norge-

Jeg har vært heldig og har selv aldri vært utsatt for vold av en partner. Men det er så mange jenter og kvinner som blir utsatt for dette hver eneste dag. 
Du kan gjøre noe for å unngå at noen som står deg nær, blir utsatt for vold, og èn veldig enkel ting som du kan gjøre er å se denne filmen og dele den videre!

Bevissthet har stor makt! Så hvis vi alle bare er litt mer bevisst – kan det være en måte å minske volden på..
Vær så snill og del videre, vern om de du har rundt deg, bry deg, vær observant og si ifra hvis du mener noe ikke er som det skal være!

Bildet er herfra

CARE arbeider for kvinners rettigheter og for å bekjempe underliggende årsaker til fattigdom og sosial ulikhet. Dette krever et helhetlig, målrettet arbeid innenfor flere områder. Følg Care Norge på facebook og youtube !

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg