3 ENKLE FESTFRISYRER

God morgen! 
Disse bildene hadde jeg planer om å dele med dere i går kveld etter jobb. Men da jeg kom hjem litt før kl 20, ble det rett i matfatet for så og sitte barnevakt for min lillebror og da var det kveldsmat, bading og legging- så plutselig var klokken nesten 22 og da var jeg helt kaputt og gikk da faktisk rett å la meg selv, hehe!

Men bedre sent enn aldri og frisyrene jeg har til dere her i dag er av den super enkle typen som passer både til fest og hverdags. Hvis du er en av de som kanskje må gå rett fra jobb til julebord, med liten tid til å legge makeupen og få på festantrekket, kan disse tre enkle frisyrene være fin inspirasjon til nettopp deg!

1. Løst hår med dyp sideskill

Denne er jo fantastisk enkel, sleng over litt ekstra hår i skillen din så du får en dyp sideskill, ta litt tørrshampoo med volum i røttene og frisyren holder seg slik hele kvelden. 
Dette er lett, fint og tar null tid! Men hvis du har noen ekstra minutter å avse kan du gjerne ta en krøllstav og lage litt krøller i håret også!

Makeup looken jeg har på meg på bildene kan dere finne steg for steg guide til HER 

2. Høy hestehale 

Høy hestehale er både fint og enkelt, og hvis du tar en liten del av håret, snurrer det rundt der strikken er synlig og fester med en liten spenne så ser hestehalen mye penere ut også. Her igjen kan du også hvis du har 5 minutter- bruke en krølltang til å lage liv i håret som kommer ut i hestehalen.
For at frisyren ikke skal bli for hverdagslig, har jeg brukt en børste til å samle alle småhår i front bakover slik at det er “rent” rundt ansiktet. Med denne frisyren får makeupen og antrekket ditt mye oppmerksomhet så det passer veldig bra hvis du vil vise frem nettopp dette!

3. Easy Bun

En fin dott på toppen av hodet er både klassisk og fint. For å lage “dotten” litt ekstra pen, kan du først snurre håret slik som på bildet over før du da surrer det rundt strikken og fester med spenne. 

Likt som med hestehalen vil denne frisyren gi fokuset på makeupen og antrekket.

Hvis du vil pynte denne frisyren enda mer til kan du sette i spenner med perler eller stener på. Det er også veldig fint med litt diskret hår glitter sprayet på.

Nå som jeg har vist noen veldig enkle frisyrer, tenkte jeg å lage noen litt mer avanserte å vise dere også- høres det greit ut? 

Nyt, nyt og nyyyyyt helgen mine venner ♥
Masse klemmer

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

1 kommentar

Siste innlegg