Ukens..

God morgen fineste! 

Nå har jeg kjørt omtalemandager i en god stund, men jeg tenkte nå at det var på tide med noe nytt! Jeg tenker å helle presentere Ukens.. som da tar for seg både produkt, inspirasjon og litt diverse andre tema! Da blir det litt gøyere syns dere ikke? 

Vel, det er ikke så mye annet å gjøre enn å bare kjøre igang og gi det hele et forsøk- Lez go!! 

Ukens…

…Favoritt Produkt

Denne ukens favoritt produkt må være den nye Limited Edition Øyenskyggepaletten Swinging Silver fra The Body Shop med fire lekre øyenskygger, med farger som er inspirert av 1920 tallet og som har et pigment og en konsistens en bare kan drømme om! Jeg elsker dette palettet!

Craving

Jeg kan jo aldri få nok paletter liksom… Så det er ikke overraskende at jeg craver etter det nyeste som kommer?! Hehehe
Noen som har fått med seg at Gwen Stefani har samarbeidet med Urban Decay og laget en øyenskygge palett? OH MY! Den ser så sykt fin ut!!! 
Dette er det første design samarbeidet som Urban Decay gjør, og hvem er ikke bedre til å være med på dette en nettopp Gwen Stefani?! Hun er et ikon når det kommer til både stil og makeup og denne paletten hun har laget gjenspeiler hennes go to farger. Så nå kan du selv gjenskape flere av hennes looks ved hjelp av denne limited edition paletten. UD| Gwen Stefani Eyeshadow Palette (495,-)forhandles ekslusivt hos Kicks Steen & Strøm, Kicks Oslo City og Kicks.no og blir tilgjenglig nå iløpet av starten på desember.
Jeg fikk også tips om at hvis du ønsker å sikre deg et eksemplar av palettet, så kan du sende navn og mobilnr til [email protected]

…Wantie

Jeg har lenge lenge gått og ønsket meg pastellfarger i håret og tidligere i år testet jeg ut en dag med nettopp dette… Da brukte jeg bare hairchalk så det forsvant dagen etter i dusjen, men siden den gang har jeg sett bare flere og flere som har fått seg nettopp slikt hår.. 

Og i uken som gikk nå, har jeg kjent ekstra mye på at jeg rett og slett bare MÅ få meg noen pastelltoner i håret, som varer i mer enn en dag! Derfor har jeg bestemt at i dag går jakten ut til frisørsalonger for å se om jeg kan finne en sånn type colour bomb fargeshampo/balsam/kur ting, som jeg kan hive i håret. Jeg er bare nødt nå! 


Bildene er fra her, her og her

…Inspirasjon

I og med at jeg har ønsket meg pastell hår, så har ukens inspirasjon vært de fine hår frisyrene fra  @InspireHairstyles


Biildene er fra instagramkontoen til InspireHairstyles

…Crush

Ukens crush denne uken er helt klart Gwen Stefani! Den damen er bare helt RÅ! 

Bilde herfra

…Throwback

Det er litt gøy å se tilbake i arkivet og denne ukens throwback er til dette innlegger hvor jeg viser en video der jeg gjør smokey eyes og kommer med masse smarte tips!

Da var uken min oppsummert! Hva syns dere om denne typen innlegg?! Er dette noe dere er keen på å se mer av?

Vi snakkes snart mine fine ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

4 kommentarer

Siste innlegg