Breaking the rules!

8 ting vi kvinner gjør, som vi vet vi ikke burde gjøre!

Det er enkelte ting her i livet, som er sjølskrevne at vi rett og slett ikke skal gjøre fordi det ikke er bra for oss! 
Disse tingene fins det også en del av i skjønnhetsverdenen, men likevel, enn så mye vi VET vi ikke må gjøre disse tingene- så gjør vi dem likevel…

Knipe kviser som ikke er klare…

At ikke vi klarer å la vær dette… det gjør bare vondt verre og vi ender opp med enten et sår eller en rød og jævlig kjempekul fordi vi bare plager betennelsen i huden.. 
Dont do it! Just dont do it!


Illustrasjonsfoto: Stockphoto

…knipe kviser som ikke er klare rett før du skal på fest!

Fins det er mer typisk scenario?! Du sitter der med nærspeilet og sminker deg og gjør deg fin til kvelden… og så ser du den, den nesten klare kvisen som lurer der under første lag med foundation. Tanken som går gjennom hode er ofte følgende “Det er så typisk, skal vedde på at den kvisen blir skikkelig klar mens jeg er på fest! Best jeg tar den nå, før den bryter skikkelig ut!!
NEI! det er ikke best å ta den! Ikke ta den- la den være og ta heller med deg litt ekstra concealer i vesken!!

Dette er jo som over, du får samme resultatet- bare det ENDA mer krise fordi nå har du tullet det til før du faktisk skal ut og være og føle deg fin! 
Men istede så har du nå et sår midt i fleisen og ingen sminke i verden klarer å dekke dette!
..jeg klarte å gjøre nettopp dette rett før jeg skulle ut og feire en av mine beste venners bursdag på fredag… FML! hehehe

Tar rensemaske dagen før eller samme dag som man skal noe viktig…

Spa teen girl applying facial clay mask. Beauty treatments. Over blue background.
Illustrasjonsfoto Fotolia 

En annen ting vi fort kan finne på å gjøre hvis vi ser at det er tendenser til litt urenheter i huden rett før en begivenhet, er å ta en dyprensende maske for å få ut skiten! 
Dette er jo bare å be om trøbbel- fordi her kan vi risikrere at masken tar med seg ikke bare det som du allerede har sett har begynt å bryte ut til en kvise, men den tar gjerne med seg enda mer fra det som ligger i underhuden din og VIPS så har du masse flotte nye røde nupper og halvklare kviser på dagen du helst vil at huden skal stråle! 

Sove med sminken på…


Illustrasjonsbilde her; edit av meg

Kvelden og natten har vært lang og du vil bare sove..
Du ser deg i speilet og tenker at å fjerne de smokey eysene med løsvipper og foundation og contouring, kommer til å ta for laaaang tid..
Dessuten blir du sikkert bare mer våken av det, det eneste du vil nå- er å sove… med sminken på! 

Kjenner du deg igjen? Hehe, vi har alle vært der- og vi har alle våknet dagen etter og angret så det synger etter når løsvippine er gnidd utover kinnet og flere av dine egne vipper har blitt dratt ut av fjesgnikking på puten. Og når vi snakker om puten- der ligger en maske av foundation, pudder, leppestift og det som er… 
Og så som om ikke det var nok, så har nattens tette maske gjort huden din irritert og du har minst tre nye kviser!!  


Illustrasjonsbilde her edit av meg

Skraper på neglelakken, når den begynner å skalle av…

Istede for å bare finne frem neglelakkfjerneren og et par pads og bruke 2-3 minutter på å ta vekk den ukes gamle flakende neglelakken, nei da bruker vi heller 30 min på å sitte å skraaaape den av med neglene, noe som gjør at du får vondt på fingrene og potensielt knekker et par negler i prosessen… *sukk*


alternativt kan du bare lakke over den stygge flakende lakken med en heftig og fin glitterlakk- problem solved =P

Ikke vasker sminkekostene ofte nok…

 

For enkelte er det er et så stort ork, å finne frem kostene, gjøre klar shampo og balsam og gi dem en real vaskings. Men oh lord, som du får igjen for det da!
Kostene varer mye lengre og de holder seg fine og DU slipper å få stygg hud fordi du har brukt samme skitne foundation kost i flere måneder!
…evt kan du gjøre som meg, å kjøpe inn flere hundre koster sånn at du kan ta ny kost etter et par dager, og dermed utsette vasken noen ekstra dager… hehehe

Dusje leeeenge, i alt for varmt vann!


Illustrasjonsfoto her

Aaaah… Hva er ikke bedre enn en laaaaaaaaaaang varm dusj, nå som det er kaldt og kjipt og guffent ute?! 
Vel, det som er bedre er en myk og ikke irritert hud, fordi det er nettopp det du får av å dusje alt for lenge i alt for varmt vann! Du fjerner masse av din egen fuktighet og huden kan bli skikkelig tørr og fæl.
Men, akkurat denne tar jeg ikke så tungt, fordi hva ellers er det vi har body lotion og body buttere til?! hehehe

Sover med vått hår..

Det hender jeg sover med vått hår- men da som oftest i snurrefletter slik at jeg våkner med fine krøller som jeg ikke trenger å bruke krølltang eller noe tid på!
Man bare våkner og ser awesome ut på håret!

MEN hvis du bare dusjer i den deilige varme lange dusjen vi snakket om over her, og så får du ikke tid til å tørke håret skikkelig før du må hive deg til køys og dermed legger deg med vått hår….
Vel da ender du fort opp som min beste venninne på bildet under her! 


Bilde: Screenshot av Karina fra snapchat =P delt med tillatelse, mot en bestikkelse, hehehehe  

 

Er dere enig jenter? Kom gjerne med flere eksempler om det er noen jeg har glemt!

♥Husk forresten å bli med i ukens Christmas Giveaway!!!


*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

9 kommentarer
  1. NOOOOOOO XD hahaha gud eg er stygg på d bildet 😛 Note to self: aldri forsyn Charlotte med uglye snapper. She WILL screenshot them and she WILL use them in her blog XD

  2. karina: Hahahaha, neida snuppis- du e så fin atte! Og no får du jo noe fint av meg siden du var så sporty og sa ja til bruken av bildet =P =D hihihihi
   And never stop sending me ugly snaps- they make my day (and fit perfectly to my blog) hehehehe

  3. Uff, den ansiktsmaske før en viktig dag er en felle jeg har gått ofte i. Lærer aldri x) men men. Og det å knipe på kviser og… blæh. Ellers tørker jeg håret så godt jeg kan om jeg dusjer på kvelden, og sover med det sånn halveis fuktig på puten. Da får jeg bare fine krøller, men er sikkert ikke bra. Vet ikke (:
   og det å dusje lenge i varmt vann er nok noe jeg og gjør. Eller, ikke altfor lenge, men varmt. Har hørt det at det ikke er bra for huden og at den blir tørr og rød. Så jeg burde følge tipset å ikke gjøre det, meeen av og til frister det bare veldig, hihi ;3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg