Dagens Makeup

Hei!!

Da var det allerede en ny uke så nå tenkte jeg det passet med en ny makeup look siden det har vært litt lite av det de siste ukene.. Det er mye pga de dårlige lysforholdene som er om dagen, da er det vanskelig å få til bra bilder, og da ender jeg opp med å ikke publisere de! 
Jeg er litt sånn at jeg heller vil poste sjeldnere og bra, enn hyppig og mindre bra! 
Men som om ikke det var nok er nettverket her hjemme så ustabilt om dagen, så de to innleggene jeg har liggende og jobber med som ikke krever at jeg tar bra bilder, blir ikke ferdig de heller fordi jeg må finne bilder på nett! For når nettet har vært nede i hele dag frem til nå, så har jeg ikke fått funnet disse bildene… bah… men- jeg får idet minste lagt opp dette innlegget nå- så skal jeg se om jeg får til å bli ferdig med de to innleggene før nettet faller ut igjen!!

Men nok klaging fra meg! Nå skal dere få se dagens look- denne kommer det også en How To guide på senere også, må bare få redigert ferdig bildene. =)

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

I dag har jeg lekt med den nye Gwen Stefani Eyeshadowpalette fra Urban Decay- og jeg må bare si at jeg elsker dette palettet!!! 
Fargene er så fine og gode og jobbe med, så dette vil jeg virkelig anbefale dere å skaffe dere! Spesielt fordi det er så anvendelig med de nøytrale fargene og så har du noen få litt funky farger for å sprite opp lookene med. Skikkelig bra palette altså.
Sjekk gjerne ut videoen hvor jeg viser palettet litt mer nøye HER

SAMSUNG CSC

Jeg valgte å gå for rosa og lilla farger på lokket for å fremheve mine grønne øyne, og en ganske lys leppe slik at looken blir mer hverdagslig. Men med et enkelt bytte med en knallfarget eller mørk leppestift hadde dette blitt en festlook på null komma niks!

SAMSUNG CSC

Jeg la også lip liner som eyeliner i dag, jeg ville ha en dyp lilla farget liner, og da var Liplineren Blackmail helt perfekt til dette!

SAMSUNG CSC

 

Hva syns dere?! Beskrivelse av alle produkter og fremgangsmåte kommer i How To innlegget senere.

SAMSUNG CSC

 

Hva syns dere?!
___________________________


*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

7 kommentarer

Siste innlegg