ENKEL JULESMINKE!

Hey hey!! Har dere en fin helg sålangt?! ♥
Jeg kom akkurat fra jobb og gjør meg klar for en skikkelig familie helg, først er det å sitte barnevakt for min lillebror i kveld, med film, godis og kos og i morra er det ut til min eldste søster og feire ene niesen min sin bursdag- så da blir det enda mer kaker og godis og brus! 

Til denne helgens sminkelook, ville jeg vise dere en enkel og naturlig sminke- for selv om jeg er glad i å gå med masse farger og har more is more som motto noen ganger, er det fint å vise litt variasjon til de av dere som vil ha det helt enkelt, men likevel effektfullt! 

SAMSUNG CSC

Til denne looken gikk jeg for et tynt lag foundation for å jevne hudtonen sammen med en frisk fersken rouge i kinnene.
På øynene la jeg en lys kremfarget skimmer farge over hele lokket og innerst i øykroken la jeg litt highlight med glitter.

SAMSUNG CSC

Brynene ble gredd med litt brynsgel og vippene fikk et lite lag med brun maskara. 
På leppene gikk jeg for en helt natulig og fin sheer leppestift. 

Denne looken passer kjempefint til festsesongen og er ypperlig for deg som ikke liker å bruke noe særlig sminke, men har lyst å gjøre litt utav det likevel! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Om du har lyst å sprite looken opp litt ekstra, så kan du pare den naturlige looken med et par knallrøde lepper!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hva liker du best å bruke?*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

6 kommentarer
  1. Heisann så koselig et innlegg:). Du er ei veldig nydelig jente og sminken ble kjempefin, fine bilder og fint illustrert :). Jeg bruker ikke så masse sminke, men litt må til:) Kos deg og ha en koselig kveld

  2. Fining! Du er så fliiiink 🙂 Litt off topic, men hva synes du dekker pore e best av den body shop foundationen du har (naked skin?) vs. den fra urban decay? Eller var det sistnevnte som heter naked skin? Går litt i surr! Haha 🙂

  3. Maren: Åh, så koselig kommentar <3 Tusen takk for det, og ha en flott kveld du også =) Og si gjerne ifra om du har noen ønsker for sminkelook jeg skal vise! Klem fra meg!

  4. Hanne: ååh, tuuuusen takk for det!!! <3 <3
   Jeg syns at de dekker porer like bra begge to, men til min hud så passer Naked Skin fra Urban Decay best. Den fra The Body Shop er hakket for fuktig for meg, så jeg blir fortere blank og er nødt å sette den med et pudder, mens Urban Decay kan jeg fint bruke uten pudder og den holder seg på plass hele dagen selvom! Så The Body Shop sin får en sterk femmer mens Urban Decay får en soleklar sekser! =D

  5. Takk for hjelpen 🙂 Da skal jeg prøve meg på den. Hvilke farge har du i den? Gleder meg allerede 🙂 Så gøy med nye produkter
   Men du, en liten ting til: hvis man bruker produkter som kanskje tetter igjen porer.. går det fint så lenge man renser godt hver morgen og kveld? Bruker også masker et par ganger i uken. Har tidligere slitt med tette porer, vil nødig ha det problemet igjen :p
   Oog helt til slutt nå jeg bare si at du kler det nye håret ditt såå godt! Virkelig helt stunning 🙂

  6. Hanne: Bare hyggelig søte venn! =) Jeg har farge nr 0.5! Du får fortelle meg hva du syns om den når du tester =) om ikke du har lagt meg til allerede på snapchat må du gjerne gjøre det, RockstarCharlie, så kan du sende spørsmål eller hva det måtte være der også, så får jeg svart kjappere og enklere også =)

   Hvis du bruker såkaldte ikke komendonske produkter, altså produkter som ikke tetter porene, så er det seff det aller beste. Da er det å se etter produkter uten mineraloljer. All makeupen jeg skriver om til huden er slike produkter, men mindre jeg sier ifra om noe annet 😉 Mineralmakeup er jo også godt for huden!
   Men så lenge du er flink med hudpleierutinene dine så kommer du godt utav det, ja. Så å rense hver morgen og hver kveld er kjempebra at du gjør =)

   Tuuusen takk for det =D Jeg har akkurat lagt i ny farge nå, ble ganske knall denne gangen, men likte det veldig godt selv, er så gøy å eksperimentere med farger og speiselt disse semipermanente fargene, fordi de skylles ut av håret etterhvert så det er lett å forandre på =)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg