Vibrant

Heeeei!

Jeg må bare først si beklager for lite oppdateringer om dagen, men jeg regner med desember er like travle for dere som den er for meg?! 

De siste dagene har flydd avsted i familiebesøk, jobbing og julegavehandling! Og nå har jeg vært ute på timesvis julegave shopping både mandag, tirsdag og i dag!
Jeg gjorde meg egentlig ferdig på mandag og hadde bare en liten ting til å kjøpe i går og en liten ting å kjøpe i dag, så utenom det har jeg bare vært med mine søstre og min mor på deres julegave innhandlinger. Sååå gjett hva jeg skal i morra da?! Joda, rett etter litt jobbing skal jeg rett avsted på Lagunen og hjelpe pappa med å handle sine julegaver… Oh holly jolly Christmas!!! hehehe

Så dagene flyr avgårde, jeg har agendaboken full og blogg agendaen egentlig enda fullere, men får ikke tid til å sette meg ned å gjøre alt jeg skal gjøre, så i dag blir det en kjapp og enkel update på dagens makeup, så rekker jeg forhåpentligvis å gjøre ferdig det jeg har planer om å dele med dere i helgen, før jeg skal jobbe i morra! Puh!

Meeen- nok klaging fra meg! La oss kjøre igang Dagens Makeup!

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

Siden jeg har farget håret lilla syns jeg det er gøy å bruke litt enkle farger i sminken- så de siste dagene har jeg kjørt knall blå maskara og lilla bryn med en fin farge på leppene. Veldig enkelt og veldig greit!

SAMSUNG CSC

Dagens makeup består av;

Hud – Urban Decay Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup
Kinn –
The Body Shop Fresh Sorbet Cuban Watermelon
Øyne – Nvey Eco Volumising Mascara Vibrant Blue
Bryn –
The Body Shop Eye Definer Purple og Long Lashes Mascara 04- Plum
Lepper –
Urban Decay Matte Revolution Lipstick After Dark

Jeg elsker effekten av farget maskara! Fordi den gjør så mye og det krever så lite! 
Så om du ikke har tid eller lyst til å bruke masse øyenskygger og eyelinere, men ønsker å få en effektfull makeup – så kjør på med farget maskara! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hva driver dere med om dagen mine kjære? Stresser dere rundt like mye som meg nå rett før jul?! 

Forresten!! Ikke glem å meld deg på CHRISTMAS GIVEAWAY!! =D

♥ Ha en fantastisk kveld mine fine, husk at jeg er veldig glad i dere!! ♥*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

1 kommentar
    1. Å, for en stilig og pen look! likte godt den blå maskara detaljen 😀 følte den fremhevde øynene mer.
      Og forståelig med fravær fra bloggen nå i desember ja. Mye som skjer her og, hehe. Er ferdig med alle julegavene jeg også da. Wii, er deilig ^^

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg