I’M DONE!

Du vet du får en bra dag når du våkner med en så salig kink i nakken at du har lyst å begynne å grine, så du står en halvtime i dusjen under glovarmt vann mens du tøyer og bøyer for å myke deg opp og bruker mengder av tigerbalsam som dagens “parfyme”…


Når du endelig har kommet deg utav kinken nok til å fungere halvveis, begynner du å gjøre deg klar til jobb.
For god stemning setter du på nrk p3 appen og hører på lørdagsrådet, spiser frokost, drikker kaffe og sminker deg samtidig for å være effektiv. På den måten rekker du å ta litt bilder av sminken, for å poste på bloggen, før du skal fly ut dørene!
 
Men så… mens du sitter der og endelig er fornøyd med eyelineren du har lagt, så kjenner du at du har noe på øyet… Du leiter i speilet etter det “ettellerannet” som plager øyet ditt, men finner ingenting. Og attpåtil driver radio appen og tuller seg så den hopper frem og tilbake i programmet du hører på… 


Etter å ha blunket noen hundre ganger og gravd innpå øyet uten å finne noe, kjens det likevel greit ut. Neste steg er å kle deg til jobb, fikse håret og nå er du klar for å ta bilder. Men lyset ute vil det annerledes.. det er for mørkt ute til å få bra nok lys på bildet og så for å toppe det hele vil ikke kameraet være på lag i dag heller! Det kommer en merkelig lyd fra det og så står det “system failure” på skjermen… 

Det beste bildet du fikk tatt i dag ble slik…

SAMSUNG CSC
Litt synlig at jeg er oppgitt over dagen sålangt?!

Det tilsynelatende usynlige, men maks tilstedeværende ettellerannet du har på øyet, nekter å slippe tak, så du blir nødt å vaske av all sminken, og kaste på deg nytt i full fart, som ikke blir LITT like fint som det du hadde på først.. Men shitt på- hakke tiiid!
Etter mye okk og ve kommer du deg endelig ut døren og avgårde på jobb, og mens du går fra bilen og inn til jobben så høljer det ned og du har ikke paraply!  


Omsider er du ferdig på jobb og det er nå duket for kaffe og kaker (du ikke kan spise siden du ikke tåler gluten, melk og egg) hos et familiemedlem som har bursdag. Når besøket er ferdig er du så snill at du er med din fetter for å hjelpe han med julegavene!

Du kjenner deg nå litt sulten og tar med deg en banan i vesken fra fruktskålen, og tenker det blir bra som etter jobb, etter besøk og etter shopping snacks!
Etter en og en halv sinnsykt effektiv time er dere ferdig med både helgehandel og alle julegavene, og dere går fornøyd til bilen.
Nå er blodsukkeret på 0 og du gleder deg over at du har en banan å fylle opp blodsukkertanken med -og graver etter den nedi vesken…

Der blir du møtt av deilig klissete bananmousse fordi innholdet i vesken din har skviiist bananen…


#Storyofmylifetoday #badday #canonlygetbetter #seeyoutomorrow

4 kommentarer

Siste innlegg