50 Shades of…

God morgen alle sammen!!

Lillejulaften, tenk det! ♥ Det er så sykt at tiden har gått så fort, men nå etter et par timer med jobbing i dag, blir det juleferie helt til nyttårsaften!!

SAMSUNG CSC

Her om dagen tok jeg en ny runde på oppfriskning av hårfargen min, siden jeg ikke har brukt permanente farger, men bare semipermanent ikke oksiderende pigment farger så fader de litt og litt for hver vask. Denne gang testet jeg ut en ny fargetype, den forrige jeg hadde var Paintbox fra Fudge, og denne gang kjøpte jeg inn Colour Psycko fra Osmo. Det var veldig stor forskjell på disse to merkene, nå har jeg jo bare brukt fargene en gang og har enda ikke vasket håret etter fargingen, så vet ikke hvor mye det vil falme etter første vask, men hvis jeg måler første inntrykk mot førsteinntrykk fra begge merkene, er Osmo sine HELT klart mye bedre! Fargen har dekket mye mer, selv på mitt ubehandlede hår, fargen er jevn over hele og jeg har brukt nøyaktig samme påføringsmetode. Den fra fudge festet seg veldig lite i mitt ubehandlede hår og det ble litt ujevnt uti lengdene da det festet seg mer enkelte steder. Så nå gjenstår det å se hvordan det blir etter første vask, før jeg skal gi fargene karakterer.
Men jeg bare sier – SJEKK ut denne fargen da! 

SAMSUNG CSC

Slik som de andre gangene, har jeg delt av håret og lagt en farge i underhåret og en annen på toppen. Jeg ante virkelig ikke hvordan det ville bli mens jeg sto og blandet sammen, så den knall fargen som be på toppen, ble litt sånn *Surprise* hehehe
Men selv om det ble knallfarge og ikke særlig pastell farge, så syns jeg det ble dødskult likevel! 

SAMSUNG CSC

Det var så dårlig lys da jeg tok bildene, at den intense fargen faktisk ikke vises i det fulle, for en er superknall og glansfull denne fargen! 
And I love it!!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hva syns du?!
__________________________________

Nå skal jeg hive meg rundt og komme meg ut av dørene, i kveld står det grøt, julepølse og masse anna digg på menyen, pynting av juletre og pakke inn de siste pakkesangene, men først skal jeg på litt siste liten hårfixings oppdrag! 

Hva driver dere med på denne lille julaften da? ♥

Masse klemmer fra meg :-**Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

2 kommentarer

Siste innlegg