Året jeg ble rosa på håret!

Hei dere fine mennesker! 

Er dere klar for morgendagen og for ta imot det nye året? 
Jeg er veldig klar! Jeg hører alle sier det samme, men føler på meg at 2016 skal bli mitt år. Året hvor alle brikkene faller på plass, hvor jeg tar livet mitt tilbake til der det skal være og der mange nye muligheter vil komme! 

Jeg pleier ikke vanligvis å ha nyttårsforsett. Sist jeg hadde det var i 2008, da jeg bestemte meg for at jeg ikke lenger skulle være overvektig.
Det klarte jeg med hardt arbeid og viljestyrke! Jeg brukte et par år på å slanke meg dit jeg ville være, men så på grunn av sykdom de siste årene, raste jeg forbi målet mitt og havnet på den for lave siden av vektskalaen.. Nå som helsen min er bedre enn på flere år og i tillegg med god hjelp i masse, masse julemat og julegodis i år, er vekten nå der den burde være! 
Så denne gang er nyttårsforsettet mitt å komme meg tilbake i full jobb igjen, trene mer og bli sterkere i kroppen slik at jeg holder fibromyalgien bedre i sjakk og dermed vil klare å jobbe mer. Utover det har jeg planer og mål for bloggen- men det får dere se hva blir, når jeg har alt på plass 😉 

Meeen tilbake til nåtiden, og til forberedelser for i morgen! Jeg har i dag frisket opp fargen på håret, nå gikk det faktisk nesten 2 uker fra jeg farget det sist til jeg måtte friske opp, og det kunne egentlig gått enda lengre tid for fargen som satt uti det håret som er behandlet, var forsatt like fargesterk og fin, men på mitt ubehandlede hår var det falmet en god del, så derfor bestemte jeg meg for å friske opp nå, siden det tross alt er feiring i morgen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fargene jeg bruker er ikke oksiderende, semi permanente farger, fra Osmo – Colour Psycho. Jeg har brukt Wild Violet og Wild Cerice sammen med Colour Tamer.
Siden det er ikke oksiderende farger, er det rene pigment som legger seg utpå ditt hår. Hvis håret ditt er fargebehandlet, lysnet eller bleket, vil det gi et bedre og holdbart resultat. Mitt hår er bare fargebehandet ytterst, etter en lysfarging i fjor, ellers er håret mitt ubehandlet, derfor slipper fargen fortere i det ubehandlede håret. 

SAMSUNG CSC

Jeg er helt utrolig fornøyd med fargene og hvor godt de sitter. Håret mitt har heller ikke blitt mer skadet og fargene er glansfulle hele tiden, selv når de falmer.

Hvis du vil prøve selv, viser jeg fremgangsmåte i dette innlegget, der brukte jeg noen andre farger, men fremgangsmåten er den samme nå med disse fargene!

SAMSUNG CSC

Nå som håret mitt er såpass iøyefallende, har jeg latt makeupen være relativt enkel. Men jeg tenkte å leke litt med en kul look til i morgen, så hvis dere har noen ønsker eller forslag til look jeg skal vise dere til i morgen, så hyl ut! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Makeupen i dag er fra den nye Urban Decay Gwen Stefani kolleksjonen. Looken er helt enkel, med lys skygge, fargen Skimp over hele lokket og matt brun, fargen Anaheim, i globalen og langs vippe linjen har jeg lagt den sorte Blackout som liner. Da jeg fikk øyenskygge paletten, fulgte det også med noen prøver på leppestifter som kommer senere, og i dag har jeg på meg fargen Firebird. Den matchet jo håret mitt helt perfekt! Hehehe 

SAMSUNG CSC

Det er litt morsomt å tenke på at jeg i sommer kun lekte meg med slike hårkritt for å få litt pastell toner i håret, og da jeg først la litt fargepigment i håret for ca en måned siden, var det i en dus og beskjeden lilla. Nå har jeg plutselig sjokk rosa og lilla hår! Men jeg elsker det! 

SAMSUNG CSC

Ha en nydelig dag videre dere fantastiske nydelige lesere! ♥ Love you all!  

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

13 kommentarer
  1. Råflott!
   Har selv vært lilla en stund nå, og det krever en del jobbing. Ser noen skriver over her at disse fargene kan fåes i Stavanger. Bor selv i Stavanger, og skulle gjerne fått testet dem ut. Vet du hvor jeg kan henvende meg?
   Godt Nytt År, forresten 🙂

  2. Anonym: Tusen takk for det 🙂 Ja, jeg har sett at du også er lilla, og det krever jo litt vedlikehold ja! Hva har du pleid å gjøre for å holde på fargen?

   Jeg antar at det er Salong Service / Lerpold som distribuerer de i Stavanger, det er fra dem jeg kjøper her i Bergen. Man må ha registrert eget foretak for å handle hos dem, men det finnes jo salonger som selger Osmo rundt om i landet skulle jeg tro- er vel ikke bare å få hos leverandøren? hmm.. skal sjekke opp i det og prøve å finne ut hvor man kan få tak i fargene 🙂

   Godt nyttår til deg også! =D

  3. skilsmissefrue: Tusen takk for det =D
   Jeg skal prøve å finne ut om det er noen salonger som tar inn disse, eller om de kun selges hos leverandørene som Lerpold/Salon Service
   Disse er for gode til å bli gjemt bort og ikke tilgjengelig for publikum 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg