Naturligvis!

De siste dagene har jeg lest litt forskjellige artikler om hva som blir de nye trendene for 2016, og jeg personlig jubler! 

I en artikkel på Side2.no snakker ekspertene om at det vil komme mer av det naturlige, både hva gjelder produktene, med høyere etterspørsel av naturlige og økologiske produkter, (wohoooo) men også i hvordan resultatet av makeupen din blir. Mer naturlig, mindre dekk og mer ekte!

I året som gikk kunne vi se mengder av contouring, strobing, baking og overdreven opptegning av leppene..
Misforstå meg rett, jeg sier ikke at dette ikke er gode teknikker å bruke, men hjelpes meg- ikke HVER dag og fordi du bare skal på butikken!

Som stor forkjemper av å fremme ditt eget naturlige, vakre, flotte utseende, forskjønne det du har og ikke bare fokusere på å dekke og skjule og endre det du er misfornøyd med, så er det nettopp det å lære seg å være fornøyd med hvordan du faktisk ser ut, for til syvende og sist, så skal all sparkelet faktisk av på slutten av dagen..

En annen ting jeg vil poengtere angående disse makeup trendene er at de faktisk IKKE ser så fine ut i virkeligheten, alltid! 
La oss ta for oss Baking– Dette er jo da å legge mengder løspudder over foundation, concealer eller highlighter, som du lar sitte på huden en stund før du børster bort overflødig produkt. Resultatet blir et matt og holdbart, samtidig glødende og flott highlightet utseende. “Picture Perfect” blir du. Men det er nettopp det som er nøkkelordet, picure! For dette ser fantastisk ut på en scene til show eller catwalk i sterkt lys, eller til fotoshoot, men er ikke like egnet til en hverdagslook! I hvertfall ikke hvis du har urenheter, linjer eller tørr hud- da vil det vil rett og slett fremheve alt av linjer og nupper i huden! 

For ikke å nevne contouring, JA- gjort veldig jevnt og fint vil dette se smashing ut, men når du maler hele ansiktet ditt i mørke og lyse streker for så å blende dette i hop, så ser du ikke naturlig ut i virkeligheten. Det ser nok smashing ut på en youtube video eller et bilde på instagram, men når du møter en på gaten sminket slik, så er det sminken du ser! 

Jeg elsker sminke, elsker å leke og eksperimentere, men mitt hovedfokus, både på meg selv, her på bloggen og på instagram- er at den makeupen jeg viser, faktisk er like fin i virkeligheten som den blir på bloggen!

Med viten å vilje velger jeg å Ikke redigerer bildene mine i photoshop, for å jevne ut linjer eller porer og slikt. Det jeg gjør, er å justere lys og farger til rette, ellers er alt slik det ser ut. Dette er for at dere som vil prøve looks jeg viser selv, faktisk skal få et resultat som er likt utgangspunktet! Og for å vise at man ser flott ut selv om man kan se linjer, porer, kviser osv. Fordi i virkeligheten- kan man ikke fjerne det i photoshop og jeg ønsker å fremme god selvfølelse like mye som jeg ønsker å inspirere og lære bort!

SAMSUNG CSC

Jeg viser mer enn gjerne teknikkene som er poppis, fordi det er gøy å eksperimentere og så mange av dere spør og vil lære, men jeg viser de slik at de ser fine ut på mer enn bare et bilde! 

Det er jo litt sånn at hver vår kommer denne naturlige trenden tilbake igjen, i litt forskjellige variabler, så jeg håper jo at den naturlige trenden blir å se videre i året også. 
Da tenker jeg spesielt bevisstheten for produktene, for det er jo viktig å vite hva man maler seg i fleisen med og hva det inneholder! 
Så jeg sier hipp hurra til bevissthet over naturlig og økologiske produkter- det pleier jo også å henge i hop med ikke dyretestede produkter og da blir hvertfall jeg veldig glad! 

SÅ- vil du se mer av sminke og produkter som er snill mot huden, snill mot naturen og ikke minst snill mot dyrene?
Vil du se mer av sminkelooks, som faktisk vil se fin ut i virkeligheten og ikke bare på et instagrambilde med filter på?
Ønsker du å få enkle tips og triks som funker som de skal?

Da er det bare å følge meg videre ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

4 kommentarer
  1. Helt enig med deg der, er veldig gøy og eksprimentere med sminke, men holder meg til en enkel look til hverdags. Ikke ser contouring like bra ut i virkeligheten som på bilder, men jeg syns det er så tungt å gå med i lengden, og jeg har ikke tid til de hver gang jeg skal ut dørene.

  2. 👍
   Syns d e så fint at du viser koss ting egentlig ser ut, alle og då mener eg alle andre som blogger om sminke photoshopper så d ser flawless ut, juks og fanteri!! Og så er d jo så flott at eg bare kan ringe deg så kjem du å fikser meg 😉 hihi, stå på little sis 😉👍💞

  3. Jeanine: Ja, det er nettopp det! jeg syns det er så viktig å få frem det poenget og spesielt til de unge og påvirkelige jentene der ute!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg