Today is a good day, to have a good day!

Hallais! 

Nå har jeg nettopp ramlet inn dørene her hjemme etter jobb, fått middagen i magen, hentet pakke i posten (som jeg skal skrive litt om senere!!) og nå sitter jeg her og gliser! 

Gliser fra øre til øre fordi dere er så steikanes fantastisk! 
Mens jeg var på jobb i dag, har det tikket inn en mail ifra Vixen, om at dere, verdens beste lesere har stemt meg videre til FINALEN som årets skjønnhetsblogger! 
Det føles så sinnsykt fantastisk og jeg er så utrolig stolt, glad og over the mooon happy shnæppi! TUUUUSEN millioner takk for all støtten og for alle som har stemt!!! 

SAMSUNG CSC

Nå ble det mange utropstegn her, hehe, men vettu hva, dette er så gøy og SÅ stort for lille meg!
Ble faktisk så glad at jeg spanderte en tur til frisøren på meg selv rett etter jobb, hehe, sånn at jeg er fin og fresh på håret til utdelingen neste helg.
Kan jo ikke komme der med flisete og tørre tupper vettu =P

Valget av salong denne gang ble noe helt nytt og spennende! Den siste havannen uke har jeg nemlig fulgt med på instagram kontoen til en ny salong i Bergen som heter Cutters. Det startet med at de hadde likt noen av mine bilder, så da begynte jeg å snike på bildene deres også. Etter litt søking på både facebook og hjemmesider ble jeg rett og slett veldig nysgjerrig på denne salongen og fant ut at jeg ville vite mer! Derfor tok jeg turen innom i dag og fikk fikset på sveisen og pratet litt frisyre inspo til neste helgs big happening.

Det som er så kult med dette konseptet, utenom det utrolig kule designet i salongen, er at det går raskt, med god kvalitet og til en rimelig penge! Du betaler kun 299,- for klipp, uansett om du er dame eller herre, klippen er gjort på ca 15 minutter og så kan du gå ut døren igjen, fin på håret og uten masse dill. Her får du det du trenger, enkelt og greit! 
Hun som driver stedet har lang erfaring fra yrket og har tidligere jobbet i en av Bergens fremste salonger og jeg følte hun forsto hva jeg ville med håret med en gang. 
Klippen ble kjempefin, akkurat slik jeg ville ha den, så dette blir definitivt et sted jeg kommer til å besøke igjen.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Syns virkelig konseptet deres er utrolig kult, og kule nye ting det syns jeg bør deles, så om du bor i Bergen, eller bare er på besøk i Bergen, stikk opp i gaten på vei opp til Fløybanen og få deg en kjapp og fin hårklipp!
 
Stikk gjerne inn og les mer om Cutters på hjemmesiden deres og følg de gjerne på Facebook her 🙂 

Så tytes vi på senere my loves!!  Kjempe masse mye glad i dere 

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

12 kommentarer

Siste innlegg