It’s too fucking cold to look pretty!

SAMSUNG CSC

Nå er det så kaldt ute at vi (eller ihvertfall jeg) pakker oss inn i ullundertøy, flere jakker og svære skjerf og luer og hansker, så å tenke på å se fin ut da er litt glemmesak! 

SAMSUNG CSC

Men, jeg prøver litt likevel, for jeg nekter å la skinnjakken henge nå selv om det er vinter, for den er så himla kul! Haha, heldigvis er denne jakken ganske stor, så jeg har plass til å ha på meg en annen jakke under den og et kingsize skjerf for å holde ekstra varme.

Husker da jeg bodde i Halden og jobbet i Oslo, da tok jeg toget til og fra, og på morran så var det sååå kaldt i vognen på toget, så da brukte jeg faktisk dette skjerfet som pledd, fordi det er så svært! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Men selv om det er bitende kaldt ute, så er jeg ikke sur! Nei, jeg er glad som bare det fordi det er sooooool! 
Haha, når jeg tenker meg om, så har jeg blitt en sånn skikkelig Bergenser som snakker alt for mye om været, etter at jeg flyttet tilbake til Bergen… Kanskje jeg må døpe om bloggen til værsyk blogg fremfor skjønnhetsblogg? Hehehe, neida =P Jeg skal prøve å snakke om noe annet en været på en stund nå! 
Kanskje for eksempel en kul makeuplook nå til helgen? Ja det var en god ide- så popp innom senere da, så skal dere få litt helgesminke og hår godis!

Talk laterz 

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #beauty #dagensoutfit 

2 kommentarer
    1. Hahaha 😂
      Du vet du e fra Bergen når været kommer opp annahver setning 😉 menne asså, eg går i skjørt liksom, så litt fin går d an å være, ull er nøkkelordet 😉😉

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg