Look Out

Heiiii ♥

Dere er så fine, vet dere det?! 
På fredag er det den store prisutdelingen, Vixen Blogawards og jeg begynner å gjøre meg klar for avreise til Oslo på torsdag.
Den eneste grunnen til at jeg faktisk skal dit, det er på grunn av dere! Fordi dere kommer innom her, leser, kommenterer og for at dere valgte å nominere meg til årets skjønnhetsblogger. I år var det bare 5 som gikk videre til semifinalen og dere stemte og stemte og sendte meg til finalen og topp 3 i år. 
Jeg vet ikke om dere vet hvor mye det betyr for meg, men dere skal vite at det betyr så himla mye og jeg er så innmari takknemlig for hver og en av dere og jeg føler jeg ikke kan få sagt det nok!!

Mange av dere har lagt meg til på snapchat og sender meg så koselige meldinger der, både med randomness og med spørsmål og ønsker i forhold til sminke.
Det er så utrolig koselig at dere vil at jeg skal få ta del i deres liv, deres sminkeutfordringer og alt som dere skriver om til meg, det er en ære!

Så igjen, tusen tusen takk for at dere er innom her. Det er på grunn av dere at jeg forsetter å blogge, forsetter å lære og utvikle min blogg og det er på grunn av dere at jeg står på slik jeg gjør. Dere er bare best! 

I dag skinner solen og temperaturen er litt høyere, det gjorde at jeg fikk lyst å ta litt freshe outfit bilder i dag!
*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

♦ Genser – HM ♦ Shorts – Bik Bok ♦ Strømpebukse – Cubus ♦ Skjerf – Bik Bok ♦ 
♦ Hatt – Bik Bok ♦ Sko – Din Sko ♦ Strømper – noe jeg fant i en skuff her hjemme ♦

SAMSUNG CSC

Jeg har også tatt bilder av en ny makeuplook- så det vil komme en How To guide så fort jeg er ferdig å sette sammen bildene.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Ha en strålende mandag mine venner, kjempeglad i dere ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

4 kommentarer

Siste innlegg