Desire

Heisann fineste! Da er det klart for en ny How To guide, med en ny og sprek look!
Her har jeg gått for brune lepper, sammen med gullaktige øyne og en blå liner på våtlinjen.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Start med å legge primer på huden, før du legger foundation og concealer og så gjør en lett contouring under kinnbena og i rammen av ansiktet.

SAMSUNG CSC

Fremhev så kinnene med en kremrouge i rosatoner. Før du legger øyenskygge, påfør Eyeshadow primer for et holdbart resultat. 
Øyenskyggen som brukes er en flerfarget skygge, med både gull, bronze og brunt som jeg har blandet og deretter påført over hele øyet og duset godt opp i globalen og ut forbi øyet. Innerst i øyekroken legges en skimrende highlight i varme toner for å komplementere gulltonene på skyggen.

SAMSUNG CSC

Maskaraen til denne looken er brun, for å ikke få et for hardt uttrykk på øynene. Jeg har fylt i brynene med en lilla maskara, men du kan godt fylle i dine egne bryn med naturlige farger, hehe. Tegn opp leppen med en brun lipliner og fyll i med en matchende leppestift. 
For et litt mer spennende uttrykk tegn på en grønnblå kajal på våtlinjen.

SAMSUNG CSC

Pudre så over huden for å sette alle produktene på plass så det holder seg slik hele dagen! 

SAMSUNG CSC

Voila!

SAMSUNG CSC

Som dere ser har jeg lagt øyenskyggen utover øyets form, samt under øyet. Dette gir blikket et skikkelig løft, men cluet her er å duse godt. Det skal være jevne overganger slik at det bare fader over i huden, for harde kanter vil gi motsatt effekt!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

For bare noen måneder siden hadde jeg aldri trodd jeg skulle bruke brun leppestift, men det er rart hvordan man plutselig får øynene opp for å gjøre noe helt nytt, bare du prøver det ut et par ganger! Så for deg som tenker at leppestift ikke er noe for deg- test det bare ut! Gå med det hjemme en dag du ikke skal noe og bare kjenn på hvordan det føles å gå med. Plutselig finner du ut at det fantes en farge du kunne bruke også! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Produkter brukt til denne looken:
HUD- The Body Shop Vitamin C Instant Glow Enhancer, Urban Decay Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup og Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer
KINN- Zao Mineral Cooked Powder 322- Chocolate og The Body Shop Highlighting Dome 02
ØYNE- Makeupstore Marble Microshadow – Amber og The Body Shop Colourcrush Eyecolour 360- Gold Rosemance
LEPPER– Zuii Lip Liner – Spice og Zao Matte Lipstick 486 

SAMSUNG CSC

Hva syns dere?! Er dette en look dere kunne gått for?!

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

5 kommentarer

Siste innlegg