Size Does Matter!

Når du er skjønnetsblogger på tur, hvertfall på tur til Oslo der du skal være fjong og fin de fleste dagene, er det noen ting som er HELT nødvendige å få med seg! Men hvis man skal unngå å pakke ørtogførti bager så er det greit å få down sizet et par ting…

SAMSUNG CSC

Så her vil jeg påstå at størrelsen teller, nemlig de små størrelsene.  

SAMSUNG CSC

Jeg har vært på farten siden torsdag nå, og skal ikke hjem før sent i morra, og da er det essensielt å få med seg blant annet håndkrem, kroppskrem, shampo, balsam, dusjåpe, ansiktsvask og fuktighets produkter.. Skulle jeg tatt med med disse tingene, i full størrelse så hadde jeg jo trengt en egen koffert til alt sammen, men siden det fins noe så flott som small size produkter, er plassen i kofferten reddet! HURRA!

SAMSUNG CSC

This face and this hair, needs it’s care!!

For ikke å være super uøkonomisk, for la oss være ærlig, det koster jo mye mer per milliliter med smallsize produkter, så er det lurt å ha de samme produktene i stor størrelse som små, slik at de produktene det er mulig å gjøre det med, overfører du bare fra de store til de små beholderne når det er tomt i de små!
Man får jo såklart også kjøpt tomme smallsize flasker og det går supert å bruke disse også, men så er det jo litt koselig med etikettene og sånn, haha! It’s all about the looks liksom!  

Har du noen favoritter du bare MÅ ha med deg på tur?

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

2 kommentarer
    1. Vår “må ha med på tur” e kaffekanna og der har også størrelsen noe å si, så stor som mulig, så vi får nok kaffe på turen! 😉 <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg