We are all winners!

Da er vixen blogawards over for i år, og jeg har hatt en helt fantastisk kveld og møtt masse flotte folk! Sjekk her for et større bildryss av hele kvelden!

Det ble flinke Agnes som stakk av med seieren i for årets beautyblogg 2015, det var velfortjent og jeg er veldig glad på hennes vegne!
Jeg er så stolt over å ha kommet så langt, hele veien til finalen, topp TRE i hele Norge i kategorien skjønnhet, og det har gjort meg supermotivert til å forsette å jobbe på, lære mer, bli flinkere og så til neste år!! DA!! Lykketallet mitt har tross alt alltid vært 16, så kanskje kanskje?! hehe!
Jeg skal ikke stikke under en stol at jeg hadde ønsket å vinne såklart, men som både Agnes, Gilan og jeg snakket om før utdelingen, så unnet vi alle hverandre å vinne. For selv om vi konkurrerte om den samme prisen, alle som beautybloggere alle som makeupartister, så har vi alle 3 vidt forskjellige bloggstiler og forskjellig publikum.
Det føles utrolig bra å ha hatt disse to ved min side i denne kåringen. Det viser at vi 3 har gitt dere et bredt spekter av beauty innhold, som tydligvis har falt i smak og det er veldig gøy. Jeg må jo bare få sagt tusen tusen takk til alle dere fantastiske lesere, venner og familie for stemmer, støtten og at dere har trua på meg! ♥

I mine øyne føles det som vi alle er vinnere, for det å komme til finalen, teten av norske bloggere utav over 20 000 nominasjoner, det er himla stort det! Så til alle andre finalister i går som ikke stakk av med seier i sin kategori, håper jeg dere anser dere som vinnere likevel! 
Sånn etter at man har grått litt i misunnelse og bitterhet fordi vi hadde lyst på pokal og goodiebag vi og, hehehe! 

Nå skal jeg ut og møte fineste Emilie for en kaffe! ♥
Laterz!! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg