Vixen Blogawards egen Leonardo Dicaprio!

Leonardo har vært nominert til Oscar 6 ganger og jeg har vært nominert til Årets Beautyblogg i Vixen 5 ganger. Men ingen av oss har hanket inn pokalen enda, så da er det jo litt spennende å se, hvem av oss klarer det først?! 
_________________________


©Lars Askheim/Canon

Fredag gikk som kjent Vixen blogawards av stabelen, det var helt ahmaaazing og jeg koste meg gløgg ihjel med fineste Agnes (vinner av årets beautyblogg) og Gilan (vinner av åretsbeautyblogg i fjor)! Disse to jentene fikk roet nervene mine max og jeg koste meg masse masse! I tillegg fikk jeg endelig truffet Pappahjerte og fruen, som er like kjekke og morsomme i virkeligheten! Jeg fikk også vært masse med fantastisk Kristin Gjelsvik og uberkule Katinka Sletten. Det ble masse hyggelige møter og selfies og prat med flere kjentsfolk og bloggere og jeg sitter igjen og er både starstruck, superhappy og fornøyd med en vellykket kveld! 

Jeg fikk ikke tatt så mange bilder med kamera mitt denne kvelden, ble mest selfies og snapchat, haha! Men har fått låne fine bilder av Gilan, som hennes mann Farid O tok av oss iløpet av kvelden og så fikk jeg noen flotte bilder sendt av Canon fotografen Lars Askheim. Så da er det bare å kjøre i gang –

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC
Her gjør jeg meg klar til å dra bort til Hotel Continental for å bli stasjet på håret og få leke med Nyx makeup

SAMSUNG CSC
Får håret stasjet av flinke Adam&Eva frisører


©Lars Askheim/Canon

Et kult snapshot av Canon fotografen, mens jeg sitter å tester ut sminken fra Nyx!
Jeg fant ut at jeg skulle gå litt bananas og gikk for en dyyyp lilla leppe, enkle øyne med en grønn gel liner og lilla bryn for annledningen.
Det er jo tross alt Vixen- time to go crazy! Hehehe


©Lars Askheim/Canon

Da var det tid for sort og gull teppe foran presseveggen! 
Jeg blir bare ikke vant med denne poseringen og føler meg awkward til 1000 her! Hehe


©Farid Omer


©Farid Omer

Gilan hadde med seg et kamerateam denne kvelden, så det blir utrolig gøy og spennende å se hva som blir av det! 
Her mingler vi litt før vi får gå inn til selve utdelingen


©Farid Omer


©Farid Omer


©Farid Omer

Beautygirlsa, Gilan, meg Chioma og Agnes!


©Farid Omer

Elsker dette bildet! Det ser ut som det er sååå drama drama! 


©Farid Omer

Beautiful people!!

©Lars Askheim/Canon


©Farid Omer 

Litt morsomt det bildet over her, for hvis du ser i bildet under, nederst til høyre, så er det dette bildet vi tar av oss selv på bildet over! Haha!

Og det samme skjer her, med Caroline Berg Eriksen!


©Caroline Berg Eriksen


©Lars Askheim/Canon

Og så til slutt, et lite snapshot i fra etterfesten på Baroque- her med min kompanjong fra helgen! Jeg må nesten komme med en ekstra takk til kompisen min Christian, i midten, for å ha blitt med meg til hovedstaden denne helgen på all galskapen! Han har støttet meg hele veien og jeg tror det var helt tilbake til sommerferien at vi planla denne turen her. Han har virkelig vært en super venn som har roet nervene mine og vært der for meg både i helgen og i tiden før. Gode venner er alfa omega og dette er en venn jeg er så glad for at jeg har! Tusen takk for turen, for støtten og for at du er en så grei. Whoop whooop! 

Takk for denne gang Vixen- vi sees til neste år! ♥

Siste innlegg