Charlie Tester- Konjac Sponge

Har dere fått med dere disse svampene før?
Konjac Sponges tar virkelig av for tiden, og nå har Makeup Mekka- et av mine favoritt makeupmerker laget sin egen! Hurra! 
Jeg prøvde en sånn her sponge for en god stund siden, men da skjønte jeg ikke helt hva det var, jeg bare fikk det i Glossybox og så var det så lite info om den da, men nå er det blitt mer kjent og mer info å finne! Så da jeg fikk spørsmål om jeg ønsket å teste disse svampene for Makeup Mekka takket jeg gladelig ja! 

Greien med denne her svampen er at den renser huden din skånsomt og naturlig, du kan bruke den kun med vann eller sammen med ansiktsrens om du har behov for det, 
Konjac Sponges er 100% naturlige rensesvamper, laget av konjac fiber som er et revolusjonerende vegetabilsk fiber fra roten v Amorphophallus Konjac planten (puh, prøv å si det ordet raskt og høyt da =P haha)

SAMSUNG CSC

Anywho- Makeupmekka har nå produsert to forskjellige typer av svampen, den hvite som er for alle hudtyper, men spesielt god for sensitiv hud og en sort variant som er for en kombinert og uren hud. Den hvite er laget kun av konjac fiberne, mens den sorte også inneholder aktivt karbon/kull og ulike mineraler som absorberer overflødig fett på huden og dermed hindrer tilstopping av porer samt at den er med på å drepe bakterier i overhuden som forårsaker akne, med sine naturlige antioksidanter. 

SAMSUNG CSC

Det er alltid lett å bli skeptisk når det kommer sånne her nye og revolusjonerende produkter, men jeg er optimistisk, for etter å ha brukt svampene på min svært irriterte hud, i snart en uke, så har jeg faktisk merket forskjell! Jeg har byttet litt på å bruke svampene, så hver dag bruker jeg den hvite, og ca 2 ganger i uken bruker jeg den sorte.
For selv om jeg har akne, så har jeg det bare enkelte steder i ansiktet og ellers i huden er jeg veldig sensitiv! 

Et par kjappe fordeler med den her herligheten

◊ Ingen fargestoffer, ingen konserveringsmidler og heller ingen andre ingredienser! 
◊ 100% naturlig og nedbrytbar – kan kastes i matavfallet når den er oppbrukt 
◊ Eksfolierer huden = øker blodsirkulasjonen = fjerner døde hudceller = friskere og renere hud!
◊ Passer alle aldre og alle hudtyper
◊ Billig og grei og varer i ca 5 uker om gangen

Lurer du på hvordan du bruker denne? Sjekk ut denne kjappe videoen under =)

Produktet i videoen er sponset

Har du lyst å teste svampen selv? 
Den hvite svampen finner du her og den sorte finner du her og prisen- den er kun 69,- pr stk!

Har du prøvd sånne svamper før? Isåfall hva syns du om det? 

_____________________

 *Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg